Kab: altijd in beweging

Home2022-03-10T17:17:59+01:00
Beweging - Kab

50 jaar
in beweging

Afspraak - Kab

Ik wil een
afspraak maken

Inlog - Kab

Login

Vacatures - Kab

Bekijk onze
vacatures

Contact - Kab

Kom in
contact

Altijd in beweging

Als full-servicekantoor zetten we onze kennis en ervaring in waar onze klanten die nodig hebben. Wij adviseren al jaren met succes het regionale midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitorganisaties. Wij begeleiden ondernemers van A tot Z en zorgen dat zij het beste resultaat behalen. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

Wat uw vraagstuk ook is, onze specialisten staan graag voor u klaar. Zo bespaart u tijd én energie.

Al 50 jaar volop in beweging!

2022 is een bijzonder jaar voor ons: wij vieren ons 50-jarig bestaan! In 1972 is ons avontuur begonnen en sindsdien zijn wij continu in beweging. Ook letterlijk, door hard te lopen, te fietsen of te wandelen voor het goede doel. Alle activiteiten van dit bijzondere jaar staan op onze jubileum-pagina. Hier lichten we het ontstaan, de huidige situatie en de toekomst van onze organisatie uit, met interessante portretten van (oud-)partners, medewerkers, werkstudenten en klanten. Uiteraard kun je meteen volgen hoeveel kilometers we al hebben gemaakt.

LEES VERDER

Kan ik u ergens mee helpen?

Partner Ron Ketelaar beantwoordt graag uw vragen.

Stuur Ron een e-mail
Ontmoet ons team
Ron Ketelaar - Accountant - Partner

Onze diensten

Accountancy

Cijfers zeggen veel, maar niet alles. Onze accountants zijn dan ook vooral praktische sparringpartners voor ondernemers. Specialisten die de beschikbare cijfers kunnen vertalen naar toekomstscenario’s. Zij adviseren en begeleiden ondernemers zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Door te denken in kansen en mogelijkheden, boeken zij het beste resultaat.

LEES VERDER

Belastingadvies

Belastingvoordeel, ook op langere termijn. Onze belastingadviseurs weten wat er speelt. Hun kennis van de belastingwet- en regelgeving is altijd up-to-date. Op basis van recente ontwikkelingen op fiscaal gebied kunnen zij ondernemers optimaal adviseren. Zij verzorgen niet alleen de belastingaangiften, maar signaleren ook waar belastingvoordeel te halen is. Want alleen het beste resultaat telt.

LEES VERDER

Salarisadministratie

Onze salarisadministrateurs adviseren ondernemers in diverse branches op het gebied van salaris en personeel. Met hun kennis en ervaring bieden zij toegevoegde waarde. Zij verzorgen de loonadministratie en werken intensief samen met belastingadviseurs en juristen. Een onmisbare combinatie voor alle vraagstukken rondom beloning.

LEES VERDER

Juridisch advies

Wij spreken begrijpelijke en heldere taal. Onze juridische dienstverlening is breed georiënteerd: van een bedrijfsovername of de verkoop van een onderneming tot het opmaken van algemene (leverings-)voorwaarden, het ontslaan van personeel en het aangaan van een huurovereenkomst. Wat er ook speelt, met de persoonlijke benadering van onze juristen geven wij ondernemers altijd een passend advies op maat.

LEES VERDER

Bedrijfsadvies

Ondernemen is vooruitzien. Op de juiste manier inspelen op kansen en bedreigingen. U moet al zoveel ballen in de lucht houden. Wij zijn hierin graag uw financiële sparringpartner. Een beginnend bedrijf heeft andere vragen en behoeften dan een meer gevestigde organisatie. Dat weten we bij Kab heel goed: we kijken daarom nauwgezet naar uw bedrijf voordat we met een advies komen.

LEES VERDER

Actueel

Kab in beweging voor de Voedselbank

11 november 2022|Kantoornieuws|

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf

BEKIJK ALLE BERICHTEN
Ga naar de bovenkant