Bijeenkomst Duurzaamheid

Bijeenkomst Duurzaamheid

Resultaat boeken met duurzaamheid? Ook daar helpt Kab u mee. Daarom organiseren wij op maandag 25 februari een bijeenkomst die betrekking heeft tot duurzaamheid.

Duurzaamheid is een steeds belangrijker onderwerp voor ondernemers. Of het nu gaat om energiebesparing, duurzame business modellen voor uw bedrijf of om het gebruik van duurzame grondstoffen; als u niet inhaakt op de mogelijkheden loopt u waarschijnlijk veel kansen mis.

Graag nodigen wij u, met een introducé, uit voor een informele bijeenkomst op maandag 25 februari 2019 op ons kantoor in Doetinchem. 

Samen met onze duurzaamheids-partners praten we u op die avond bij over de kansen en de verplichtingen voor uw bedrijf. Wist u bijvoorbeeld al dat de regelgeving per 1 januari 2019 gewijzigd is, en dat veel ondernemers verplicht zijn melding te doen van de duurzaamheidsmaatregelen in hun bedrijf?

Steeds meer ondernemers investeren in duurzaamheid.
Doet u mee?

Programma

Wilt u ook resultaat boeken met duurzaamheid? Meld u dan aan voor deze bijeenkomst. Uiteraard is deelname aan deze bijeenkomst kosteloos voor u. 

Mis het niet en meld u snel aan voor maandag 18 februari.

 

Terug naar het overzicht

Wat wij twitteren

De Tweede Kamer heeft de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) aangenomen. Deze wet moet de arbeidsmarkt, die door de in… twitter.com/i/web/status/1…
Ben jij die ambitieuze controleleider met relevante ervaring in de auditpraktijk en toe aan een nieuwe stap in je c… twitter.com/i/web/status/1…

Onze collega's

Peter Groenewold
Peter Groenewold
Beloningsadviseur