Informatieavond Kab Online

Informatieavond Kab Online

De wereld digitaliseert in een rap tempo en dit biedt mogelijkheden voor u als ondernemer. Wanneer u realtime inzicht in uw financiële situatie heeft kunt u sneller inspelen op ontwikkelingen. Met Kab Online heeft u altijd en overal de beschikking tot uw dagelijks bijgewerkte boekhouding.

Om u wegwijs te maken in alle mogelijkheden organiseren wij, in samenwerking met Unidis, een informatiebijeenkomst op woensdag 29 november a.s. 
Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de voordelen van een digitale administratie bijhouden en demonstreren wij hoe dit in de praktijk werkt. 

Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Doetinchem, Gildenbroederslaan 4.

Programma 

• 17.30 uur Inloop met soep en broodjes 
• 18.00 uur Presentatie - Digitale administratie bijhouden
• 19.00 uur Borrel 

Wij ontvangen u graag
Maakt u gebruik van deze uitnodiging? Dan vragen wij u zich via bovenstaande link aan te melden. Uiteraard is deelname aan deze bijeenkomst kosteloos voor u. Bent u verhinderd op deze datum laat het ons dan even weten.

Indien u vragen heeft over het aanmelden kunt u contact opnemen met Marloes Giesen (0316-221508 of m.giesen@kabaccountants.nl).

Terug naar het overzicht

Wat wij twitteren

Onze BHV'ers volgen vandaag een herhalingscursus en spijkeren hun kennis bij. Veiligheid boven alles! #bhvcursus https://t.co/OL1tWDe0u9

Onze collega's

Rose Tiggelovend
Rose Tiggelovend
Secretaresse