Informatiebijeenkomst: Privacywet (AVG)

Informatiebijeenkomst: Privacywet (AVG)

Computerdata en in het bijzonder persoonsgegevens, zijn veel geld waard en daarom interessant voor kwaadwillenden. Hoe gaat u om met de persoonsgegevens van uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers? En wat vereist de wet?
Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Deze regeling zal de tot dan toe geldende Wet bescherming persoons-gegevens gaan vervangen. Van iedereen die persoonsgegevens verwerkt, wordt verwacht dat deze verwerking plaatsvindt volgens de regels van de AVG.

Bent u klaar voor de AVG?

Om u te informeren over deze nieuwe regeling organiseren wij een informatie-bijeenkomst op dinsdag 15 mei a.s.

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal onze jurist Gertjan Beumer u wegwijs maken in de AVG en uitleggen welke rechten en plichten deze regeling met zich meebrengt.

Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Doetinchem, Gildenbroederslaan 4.

Programma 

• 17.30 uur Inloop met soep en broodjes 
• 18.00 uur Presentatie - Digitale administratie bijhouden
• 19.00 uur Borrel 

Wij ontvangen u graag

Maakt u gebruik van deze uitnodiging? Dan vragen wij u zich via bovenstaande button aan te melden. Uiteraard is deelname aan deze bijeenkomst kosteloos voor u. Bent u verhinderd op deze datum, maar wilt u wel geïnformeerd worden? Laat het ons dan even weten.

Indien u vragen heeft over het aanmelden kunt u contact opnemen met Marloes Giesen (0316-221508 of m.giesen@kabaccountants.nl).

Terug naar het overzicht

Wat wij twitteren

NIeuwe horeca cao: Is uw werknemer een vakkracht of niet? Ons horeca team legt het u graag uit:… twitter.com/i/web/status/9…
Vandaag zetten we onze dames in het zonnetje! Bedankt voor jullie inzet en collegialiteit. Fijne Secretaressedag! https://t.co/EWjia7sjEA

Onze collega's