Kab in beweging viert vijfjarig jubileum

We zijn voortdurend in beweging omdat we actief willen bijdragen aan gezonde, succesvolle ondernemingen. Zo proberen we iedere dag op het hoogste niveau voor onze klanten te presteren. We willen in beweging zijn voor onze klanten en medewerkers, dus sport speelt een belangrijke rol binnen onze organisatie. Met beide benen op de grond kom je niet verder. In beweging is daarom één van de kernwaarden van Kab.

We blikken terug op de afgelopen vijf jaar en kijken we vooruit naar een mooi en sportief 2019.

Terugblik

Sinds 2014 is het mogelijk om als ondernemer of relatie van Kab aan loopevenementen en clinics deel te nemen, terwijl Kab ontzorgt. In 2014 was de officiële start van Kab in beweging. De afgelopen jaren kleurden de straten regelmatig geel tijdens regionale hardloopwedstrijden dankzij onze opvallende hardloopshirts. Afgelopen jaren zijn er al ruim 250 klanten, relaties en collega’s met Kab in beweging gekomen.

We zijn ontzettend trots dat we dit al vijf jaar onder de naam Kab in beweging mogen doen. We kijken terug op zeer geslaagde jaren en kijken er naar uit om dit jaar weer gezamenlijk in beweging te komen.

Toekomst

Dit jaar staat in het teken van het vijfjarig jubileum. Daarom staan er een vijftal mooie, regionale evenementen op onze hardloopkalender en hebben we weer een mooi programma samengesteld.

Een overzicht van de evenementen:

Wij hopen u te zien tijdens deze evenementen! Deelname is voor cliënten, relaties en medewerkers van Kab Accountants & Belastingadviseurs. Deelnemers mogen één loopmaatje meenemen als introducé. Meld u aan via kabinbeweging@kabaccountants.nl.

Geschreven door:
Marloes Giesen
Marloes Giesen
Communicatie Coördinator
T: 0316 22 15 08
E: m.giesen@kabaccountants.nl
Terug naar het overzicht

Wat wij twitteren

Op de Dag van de Stagiair zetten wij graag onze vijf toppers in het zonnetje! Vanaf de eerste dag draaien zij volle… twitter.com/i/web/status/1…

Onze collega's

Vincent Otterloo
Vincent Otterloo
Accountant - Partner