Kab in beweging

Waarom hardlopen met Kab in beweging?

Welke sport is duurzaam, betaalbaar, zowel alleen als gezamenlijk te doen en op elk willekeurig moment van de dag in de buitenlucht te beoefenen? Juist: hardlopen!

Daarom past deze sport ook zo goed bij de druk bezette ondernemer die dagelijks een topprestatie moet leveren. De ondernemer die weet hoe belangrijk het is om fit te zijn en te blijven.  Omdat Kab als organisatie de ondernemer van A tot Z begeleidt, denken we dus ook mee met de fysieke en psychische gezondheid van ondernemers.

Hardlopen in de regio 

Doordat er diverse werknemers en partners van Kab weten hoe fijn het is om na een drukke dag het hoofd leeg te lopen in de frisse buitenlucht, hebben we besloten de ondernemer te helpen bij het in beweging komen of te blijven. Samen met ons kan meegedaan worden aan diverse loopevenementen in de regio. Dit geeft niet alleen gemak maar ook is ook een leuke manier om met elkaar in contact te komen en te blijven. Door middel van clinics zal dit alleen maar versterkt worden.

Vanuit het enthousiasme vanuit Kab voor de hardloopsport is tien jaar geleden de stap gezet naar de bedrijvenrun van de Zevenheuvelenloop en de Montferlandrun. Elk jaar is het weer een feest voor werknemers en ondernemers om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan. Vanuit deze voorgeschieden nodigen wij ondernemers uit om vanaf 2014 het mogelijk te maken om aan een aantal geselecteerde loopevenementen deel te nemen, terwijl Kab u ontzorgt. Naast de geoefende loper is zeker ook de ongeoefende loper welkom.

Tijd is voor velen, zeker ook de ondernemer, een spelbreker als het gaat om sport. Hardlopen kan op elk willekeurig moment van de dag en hoeft niet lang te duren, ook 20 minuten kan bijvoorbeeld al genoeg zijn als u even wat minder tijd heeft.

Vrijheid

Hardlopen kan overal en blijft niet beperkt tot een bepaalde locatie. Hardlopen kan op ieders eigen niveau. Je kunt het individueel doen maar ook in groepsverband en je hoeft geen rekening te houden met openingstijden of abonnementen van clubs.

Kosten

Goede loopschoenen,- en kleren zijn belangrijk en kunnen kostbaar zijn, maar verder zijn er aan hardlopen geen kosten verbonden en is het dus toegankelijk voor iedereen.

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga

Wat wij twitteren

Op de Dag van de Stagiair zetten wij graag onze vijf toppers in het zonnetje! Vanaf de eerste dag draaien zij volle… twitter.com/i/web/status/1…