Michel Roes

Even voorstellen: Michel Roes

Michel is loper van het eerste uur en veelvuldig gebruikt als boegbeeld op promotiemateriaal voor Kab in beweging. Hieronder vertelt hij kort iets over zichzelf en over zijn ervaring met Kab in beweging.

Al vanaf het begin loop ik mee met Kab in beweging. Nou, niet vanaf de allereerste wedstrijd, maar dat komt omdat bij de Marikenloop geen mannen mee mogen doen. Susan Jansen heeft mij destijds aangestoken met het hardloopvirus en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

Mijn eerste wedstrijd met Kab was de Diemse Torenloop, die was 3 mijl door het centrum van Didam. Daarna heb ik vele mooie regionale wedstrijden in mijn gele Kab-shirt gelopen. 

Op mijn lijstje staan o.a. de Midzomerrun in Westervoort, Kramprun in Varsseveld, City Hanzeloop in Zutphen, Herfstloop Liemers in Babberich en natuurlijk het hoogtepunt van het loopjaar... de Montferlandrun. Dit is voor velen toch wel dé wedstrijd van het jaar. Dat is ook duidelijk te zien aan het aantal Kab-shirts die de bonte stoet geel doet kleuren. Ik zie ieder jaar weer veel trotse gezichten na afloop bij de Snor.

Waarom doe je mee met Kab in beweging?

Als loper van Kab in beweging is het erg fijn en luxe dat er altijd een ontvangstruimte is geregeld waar je in alle rust je voorbereidingen op de wedstrijd kan treffen. Keer op keer is dit perfect geregeld. Het mooie is dat je met je teamgenoten samen een beetje de spanning kan opbouwen of delen. En na afloop kun je dan ook je wedstrijdresultaat bespreken onder het genot van een hersteldrankje of vers fruit. We hebben zelfs bij een aantal business runs een podiumplaats kunnen bemachtigen. Dit is natuurlijk niet het belangrijkste, maar wel erg leuk!

Samen lopen in leuker!

Veel mensen hebben een zittend beroep. Daarom is bewegen belangrijk om fit te blijven. Het mooie van Kab in beweging is dat lopers van ieder niveau gestimuleerd worden om in beweging te komen en een uitdaging aan te gaan. Zelf vind ik dat de grootste prestaties meestal achter in het peloton geleverd worden. Als je samen met je teamgenoten een uitdaging kan aangaan is dat natuurlijk extra leuk. Samen lopen is gewoon leuker.

Leerzame hardloopclinics

Naast de wedstrijden verzorgt Kab in beweging ook twee maal per jaar een clinic met ervaren trainers. Tijdens zo'n clinic wordt dan de nadruk gelegd op de looptechniek en het samen bewegen. Ik heb deze clinic's altijd als zeer leerzaam ervaren. En uiteraard ook erg gezellig.

Naast hardloper ben ik ook al een aantal jaren hardlooptrainer bij DE LOPER. Zondag 7 april heeft Kab in beweging de eerste clinic van dit jaar. Ik ben hiervoor gevraagd als trainer. We gaan trainen bij recreatiegebied Stroombroek, een hele mooie omgeving om er samen een uitdagende en leerzame training van te maken. Wat we precies gaan doen dat zien jullie op 7 april. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in. Ik hoop jullie ook!

Nieuws

  1. Premiedeel heffingskorting naar tijdsgelang
  2. Beëindiging slapende dienstverbanden

Wat wij twitteren

Op deze stralende dag zetten we onze secretaresses in het zonnetje! Dames, bedankt voor jullie inzet en collegialit… twitter.com/i/web/status/1…
Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en draai je vanaf de 1e dag volledig mee in ons team. Ook tij… twitter.com/i/web/status/1…