Vrijwilligers Montferland Run

Tijdens de Montferland Run zijn er weer een aantal vrijwillergs actief. Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Masseurs

Richard Veldhorst

Mijn naam is Richard Velthorst en ik ben therapeutisch masseur. Naast sportmassage, tapen en triggerpointtherapie heb ik mij ook geschoold en gespecialiseerd in de Chinese geneeswijzen acupunctuur en Tuina therapie.
Heb je nog geen ervaring met sportmassage dan nodig ik je graag uit om na de Montferland Run deze ervaring te ondergaan in de door Kab gefaciliteerde ruimte bij Grand Café de Snor!

Vincent Vinkenvleugel

Ik ben Vincent Vinkenvleugel, werkzaam bij Kab in Didam. In 2012-2013 heb ik in de avonduren de opleiding sportmassage gevolgd en met een diploma afgesloten. Ik ben nu hobbymatig bezig met sportmassage. Bij Alpe duZes heb ik in 2013 meegeholpen bij het medisch team. In 2014 heb ik voor ons eigen team de massage verzorgd.

Veel (loop) plezier bij de Montferlandrun en Kab Midi Run.

Gastvrouw

Jannie Meuleman

Mijn naam is Jannie Meuleman en ik ben werkzaam bij Kab Didam op de salarisadministratie. ​Mijn actieve sportleven (korfballen, turnen en hardlopen) ligt al wat jaren achter mij, op dit moment beperk ik me tot een dagelijkse wandeling door het mooie Montferlandse bos. 

 Ik ben de gastvrouw tijdens de Montferland Run.

 

 

 

 

Nieuws

  1. Premiedeel heffingskorting naar tijdsgelang
  2. Beëindiging slapende dienstverbanden

Wat wij twitteren

Op deze stralende dag zetten we onze secretaresses in het zonnetje! Dames, bedankt voor jullie inzet en collegialit… twitter.com/i/web/status/1…
Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en draai je vanaf de 1e dag volledig mee in ons team. Ook tij… twitter.com/i/web/status/1…