Midzomerrun Westervoort

 

Verslag Kab Midzomerrun 22 juni 2014

Zondag 22 juni stond de Kab Midzomerrun op het programma. Deze wedstrijd zou eerst in juli plaatsvinden. Omdat dan de finale van het WK is, werd de wedstrijd verplaatst naar 22 juni. Op deze dag stond Kab dus op twee verschillende locaties aan de start. In Westervoort waren we met 12 lopers en stond de 10 km, 7,5 km en 5 km op het programma. We werden ontvangen bij SportsPlanet in Westervoort. Na het opspelden van de nummers werd er vertrokken richting de start. Voor alle afstanden hadden we deelnemers.  Voor de 10 km hadden we allemaal snelle mannen met heel veel loopervaring, de zogenaamde rotten in het vak. De dames kwamen uit op de 7,5 kilometer voor de 5 km hadden we een heel leuk setje, Koen en Victoria liepen mee met de color run en die stonden er gekleurd op.

In Westervoort hadden we ook het spelelement ‘raad je tijd en win een prijs’. Een paar deelnemers zaten heel dicht bij de eindtijd. De prijs ging uiteindelijk naar Annelies Rosendaal. Zij wist op negen seconden nauwkeurig haar eindtijd te raden en ging aan de haal met de goodiebag. Al met al was het weer een sportief evenement waar mooie sportieve prestaties werden neergezet.

Over de Midzomerrun

Dit jaar wordt de mizomerrun in Westervoort voor de tiende keer georganiseerd. Dit zal georganiseerd worden door Sports Planet Westervoort in samenwerking met de midzomerrun en het Wijborgh feest.

Kab en de Midzomerrun Westervoort

  • Inschrijving
  • Shirt van Kab
  • Sporttas
  • Tijdregistratie via chip
  • Omkleedfaciliteiten
  • Teamfoto voor iedere deelnemer

www.midzomerrun.nl

 

Nieuws

  1. Premiedeel heffingskorting naar tijdsgelang
  2. Beëindiging slapende dienstverbanden

Wat wij twitteren

Op deze stralende dag zetten we onze secretaresses in het zonnetje! Dames, bedankt voor jullie inzet en collegialit… twitter.com/i/web/status/1…
Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en draai je vanaf de 1e dag volledig mee in ons team. Ook tij… twitter.com/i/web/status/1…