Kab, altijd in beweging

Meer resultaat halen uit uw onderneming. Dat kenmerkt onze dienstverlening. Zeker als het gaat om het verzorgen van administraties en het opstellen van belastingaangiftes. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en staan graag dicht bij u en uw onderneming.

Voor ons is het belangrijk eerst stil te staan bij uw persoonlijkheid en wat u wilt bereiken, om vervolgens onze dienstverlening af te stemmen op uw wensen en behoeften. Maar we gaan nog verder. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot accountancy en belastingadvies, maar kenmerkt zich vooral door een veelheid aan specialismen en een totaalaanbod aan bedrijfsadviesdiensten voor de ondernemer van nu.  Van (salaris)administratie, jaarrekening en belastingaangifte tot bedrijfsopvolging, financiële planning en fusie. We hebben alle diensten in huis (wij zijn een echt full-servicekantoor).

Wat uw vraagstuk ook is, onze adviseurs staan graag voor u klaar.

Ons team

De kracht van ons team ligt in de intensieve samenwerking. Niet alleen binnen de vestiging, maar ook regionaal. We hebben alle diensten in huis, dus het is belangrijk goed contact te hebben met iedereen. Communicatie en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden. Ons team bestaat uit gecertificeerde adviseurs en specialisten. Zij zijn uw financieel-economische coaches en partners in business.

LEES VERDER

Ambitie

Bij alles wat we doen, geloven we dat geld alleen niet gelukkig maakt, maar volledig onafhankelijk zijn wel – privé en zakelijk. Het is onze taak om ondernemers toekomstperspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning.

LEES VERDER

Kab in beweging

Letterlijk een sportieve draad door onze organisatie; bewegen. Welke sport is duurzaam en op elk willekeurig moment van de dag in de buitenlucht te beoefenen? Juist: hardlopen! Daarom past deze sport ook zo goed bij de drukbezette ondernemer die dagelijks een topprestatie moet leveren.

LEES VERDER

Sponsoring

Wij kennen de regio en weten wat belangrijk is. Dat houdt niet op bij de deur van onze kantoren en gaat verder dan bedrijfseconomische adviezen. Wij voelen ons betrokken bij en verbonden met de regio waarin wij werkzaam zijn en staan midden in de maatschappij. Daarom sponsoren wij ook diverse initiatieven op het gebied van sport en cultuur, zoals lokale sportverenigingen en kleinschalige evenementen in de buurt.

LEES VERDER

Partner in audit

Kab Accountants & Belastingadviseurs heeft samen met ONS Accountants en Belastingadviseurs en Westerveld en Vossers Accountants en Adviseurs haar audit- en assurancewerkzaamheden gebundeld in de nieuwe coöperatieve accountantsorganisatie Confirm.

LEES VERDER

Klachtenregeling

Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost N.V. hecht waarde aan tevreden relaties. Daarom werken wij steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Waar gewerkt wordt, kunnen echter misverstanden ontstaan of fouten worden gemaakt. Indien u niet tevreden bent over één van onze medewerkers, over onze dienstverlening of anderszins, dan nodigen wij u uit dat zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Uw opmerking nemen wij serieus en waar mogelijk zoeken wij met u naar een passende oplossing.

LEES VERDER

Leveringsvoorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening van toepassing bij Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost N.V.

Lees de Algemene Voorwaarden
Eric Raben - Accountant - Partner

KAB IS EEN PRAKTISCHE ORGANISATIE DIE ALTIJD IN BEWEGING IS.

Eric Raben, partner vestiging Didam

Stuur Eric een mail
Bekijk onze diensten