Kab in beweging

Letterlijk een sportieve draad door onze organisatie; bewegen. Welke sport is duurzaam en op elk willekeurig moment van de dag in de buitenlucht te beoefenen? Juist: hardlopen! Daarom past deze sport ook zo goed bij de drukbezette ondernemer die dagelijks een topprestatie moet leveren.

Bewegen

Samen met collega’s en relaties volleyballen of hardlopen. Kab begeleidt ondernemers van A tot Z. Daarom denken we ook mee over hun fysieke en psychische gezondheid. Samen met ons kan meegedaan worden aan diverse loopevenementen in de regio.

Wat bieden wij?

Frisse buitenlucht

Diverse medewerkers en partners van Kab weten hoe fijn het is om na een drukke dag het hoofd leeg te lopen in de frisse buitenlucht. Daarom helpen we ondernemers bij het in beweging komen of blijven. Dat doen we door middel van deelname aan loopevenementen in de regio en leerzame clinics. Dit geeft niet alleen gemak maar is ook een leuke manier om met elkaar in contact te komen en te blijven.

Gezamenlijke uitdaging

Vanwege het enthousiasme vanuit Kab voor de hardloopsport is jaren geleden de stap gezet naar de bedrijvenrun van de Zevenheuvelenloop en de Montferlandrun. Dit is uitgegroeid tot Kab in beweging. Elk jaar is het weer een feest voor medewerkers en ondernemers om gezamenlijk de uitdaging aan te gaan. Deelnemers mogen één loopmaatje meenemen.

DIRECT CONTACT

Tijd

Tijd is voor velen, zeker ook de ondernemer, een spelbreker als het gaat om sport. Hardlopen kan op elk willekeurig moment van de dag en hoeft niet lang te duren, ook 20 minuten kan bijvoorbeeld al genoeg zijn als u even wat minder tijd heeft.

Hardlooptips
Susan en Marloes

BEWEEGT U MEE MET KAB?

Susan Jansen en Marloes Giesen ontmoeten u graag.

Direct aanmelden