Missie/visie

Missie
“Bij alles wat we doen geloven we dat geld alleen niet gelukkig maakt, maar volledig onafhankelijk zijn wel, privé en zakelijk. Het is onze taak om ondernemers toekomstperspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning”

Visie
“Wij zijn een regionale full-service adviesorganisatie voor het MKB alsmede vrije beroepers. Bij Kab staat de klant als persoon centraal. Wij passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant. Onze adviseurs zijn hierbij de financieel economische coach en partner in business, waarbij de klant volledig wordt ontzorgd. Een betrokken en ondernemende adviseur, die praktisch is ingesteld en die meedenkt in het oplossen van problemen van de klant, zo nodig met (strategische) partners uit ons netwerk. Alles uiteindelijk met één doel: verbetering van het resultaat van de klant.

Kab, daar boekt u meer resultaat mee.

Een essentieel onderdeel van deze missie/visie zijn onze medewerkers. De medewerkers van Kab zijn betrokken bij de organisatie, bij haar klanten en voortdurend in beweging. Professionals die trots zijn op hun werk en dit uitstralen naar hun omgeving. Dat is het 'Kab-gevoel'.

Kernwaarden
De kernwaarden die voor ons centraal staan zijn: Dichtbij, Praktisch, Ondernemend en In Beweging.

Nieuws

  1. Standaard 7% bijtelling bij ter beschikking gestelde fiets
  2. Dit zijn de wijzigingen voor HR in 2019

Wat wij twitteren

De eerste eigen begroting van het kabinet Rutte III zorgt voor ietsje meer koopkracht. Maar wat gaan HR-professiona… twitter.com/i/web/status/1…
Op 8 oktober a.s. nodigen wij horecaondernemers uit bij 't Olde Schop in Giesbeek om de bijeenkomst 'Gastvrijheid… twitter.com/i/web/status/1…