Bas Wildenbeest

Werkervaring

Na het succesvol afronden van de basisschool en de HAVO opleiding heb ik nog twee jaar MBO plus gedaan. Tijdens mijn stage (in 1999) kwam ik terecht bij Adviesgroep Gudden-Wanders-Te Kaat. Toen ik geslaagd was ging ik daar, tegen beter weten in, solliciteren. Er was geen plek, maar mocht er een plaatsje vrijkomen dan zouden ze mij benaderen. En zo geschiedde. Ik heb eerst een half jaar via Randstad gewerkt op de crediteurenadministratie van groothandel Rensa te Didam. Op een vrijdagochtend werd ik bij Rensa gebeld door Gerard Gudden, of ik zin had daar te komen werken. Op 1 april ( jaja echt geen grap ) 2000 ben ik daar begonnen met werken en inmiddels heb ik dus ruime werkervaring.


Waarom Kab?

Op 1 januari 2007 werd Adviesgroep Gudden-Wanders-Te Kaat overgenomen door Kab. Ineens meer collega’s, meer knowhow en een andere werkwijze.
Kab is een professionele organisatie die betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel heeft staan, oftewe, we willen dichtbij onze klanten staan. Door de korte lijntjes binnen de organisatie kun je snel de kennis van collega’s inschakelen. De deur staat altijd bij iedereen open. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenpakket waardoor je de klant goed kent.

 

Bas Wildenbeest

S.M. Wildenbeest

Horeca team