Claire Vrolijk

Werkervaring

In 2009 ben ik afgestudeerd in ondernemingsrecht aan de universiteit van Nijmegen. Omdat ik nog niet precies wist wat ik daarna wilde doen, heb ik aan het eind van mijn studie stage gelopen bij een advocatenkantoor. Daar kwam ik er al vrij snel achter dat dat niet helemaal was wat ik wilde. Als advocaat word je meestal pas laat ingeschakeld, als het al 'mis' is. Het leek mij leuker om al in een eerder stadium betrokken te zijn om juist te proberen problemen te voorkomen. 

Toen ik vervolgens bij Acconavm een vacature voor junior jurist tegenkwam heb ik gesolliciteerd en werd gelukkig aangenomen. Daar heb ik bijna vier jaar gewerkt, eerst als jurist ondernemingsrecht, later ook als jurist arbeidsrecht. Naast het werk heb ik de Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen gevolgd. Na vier jaar vond ik het tijd voor iets anders en sinds 1 juli 2013 ben ik bij Kab begonnen. 

Waarom Kab?

Net toen ik had besloten om actief op zoek te gaan naar een nieuwe baan, werd ik via via benaderd voor een vacature voor jurist bij Kab. Omdat ik het werken als jurist bij een accountantskantoor nog steeds erg leuk vond, maar ik liever voor een wat kleinere organisatie wilde werken, was de vacature bij Kab precies wat ik zocht. Tijdens de gesprekken voelde het meteen goed. Mijn eerste indruk van Kab was die van een hele persoonlijke organisatie, waar de klant centraal staat en je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Deze eerste indruk bleek te kloppen. Kab is een fijne organisatie om voor te werken en ik ben dan ook blij dat ik de overstap naar Kab gemaakt heb.

Claire Vrolijk

C.D. Vrolijk

 

Claire is tevens werkzaam op de vestigingen Doetinchem en Warnsveld.