Ellen Mokkink

Werkervaring

Tijdens mijn opleiding aan het Graafschapcollege in Doetinchem heb ik 2 maanden als stagiaire bij Gudden Wanders te Kaat B.V. in Didam gewerkt. In deze stageperiode heb ik kennis mogen maken met zowel de boekhoudkundige kant, als de kant van de salarisadministratie. Na deze korte stageperiode ben ik niet meer weggaan en dus per eind januari 2001 in vaste dienst getreden. Doordat er een collega op de salarisadministratie met zwangerschapsverlof was, ben ik op de salarisadministratie gebleven waar ik nooit spijt van heb gehad.
In 2007 werd Gudden Wanders te Kaat B.V. overgenomen door Kab. Door de centralisatie van de loonafdeling ben ik vanaf november 2007 verhuisd naar kantoor Doetinchem. In 2013 heb mijn 12,5- jarig jubileum gevierd.

Waarom Kab?

Je voelt je bij Kab thuis en waarom? Door samen te werken met een leuke en gezellige groep van collega’s. Kab Doetinchem is een kleiner kantoor dat deel uitmaakt van een grotere organisatie. Doordat de lijntjes kort zijn en iedereen zijn of haar klanten goed kent, ben je snel op de hoogte van wat er bij een klant speelt. Je kunt te allen tijden bij elkaar terecht voor vragen of informatie.

Voor wat betreft mijn werkzaamheden op de salarisadministratie spreekt mij de afwisseling in werkzaamheden heel erg aan; het werken met verschillende CAO’s en de diversiteit van klanten. Iedereen heeft zijn of haar eigen klantenportefeuille waardoor je optimaal contact hebt met je klanten zodat je weet wat er speelt en wat ze van je verwachten, waardoor je je klant goed van dienst kunt zijn. Persoonlijkheid is één van de sterke punten van Kab.

 

Ellen Mokkink
  • Salarisadministrateur
  • Stuur een email naar e.mokkink@kabaccountants.nl

E.M.W. Mokkink

Horeca team