Giselle Sanders

Werkervaring

Voor de afronding van mijn opleiding Office Management was ik in mei 2002 op zoek naar een stageplek. En wat zou nou mooier en makkelijker zijn als dat gewoon in Didam zou kunnen? Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Adviesgroep Gudden-Wanders-te Kaat gebeld, Na een paar dagen stond ik met knikkende knieën voor de deur en had ik mijn eerste ‘sollicitatiegesprek’. Dat is ook gelijk de laatste geweest. In juni 2002 kon ik daar al beginnen met vakantiewerk en in april 2003 ben ik officieel in dienst getreden.
Omdat ik natuurlijk helemaal geen ervaring had op het gebied van administratie en accountancy, heb ik in de loop der jaren met de opleidingen PDB, PDL, MBA en Belastingrecht, maar vooral met héél véél hulp van een zeer geduldige collega, de nodige kennis hiervan opgedaan.
Toen Adviesgroep GWTK in 2007 werd overgenomen door Kab, ben ik echt naar de accountancy afdeling verhuisd, waar ik nog steeds met veel plezier zit. Twee jaar geleden heb ik mijn ‘schooltijd’ afgerond met het diploma Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA).


Waarom Kab?

Kab is een ‘jonge’ organisatie, net zo oud als ik. Als je dan zegt dat Kab al 33 jaar bestaat, lijkt dat toch al best wel lang. Maar met een heleboel jonge collega’s, blijft Kab een jonge organisatie. Natuurlijk zijn er ook ‘oudere’ collega’s, dat maakt het juist leuk. Een gezellig en gevarieerd gezelschap, goed voor de nodige kennis en ervaring.
We werken allemaal samen als een groep. Kab Didam is onderdeel van de drie kantoren. Door die samenwerking onderling, kun je de door collega’s opgedane kennis goed gebruiken en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Doordat je ook je eigen klantenportefeuille hebt, heb je voornamelijk zelf het contact met de klant en weet je wat daar speelt. Dat is prettig. Zo kun je snel inspelen op vragen of bijzonderheden die op dat moment van belang zijn.

 

 

 

Giselle Sanders

G.M.E. Sanders-van de Loop