Karin Reumer

Werkervaring

Nadat ik in juli 1988 mijn diploma Managementassistente heb behaald bij Schoevers, ben ik op 15 augustus 1988 begonnen als secretaresse bij Kab in Terborg. Kab had vlak voordat ik begon het administratiekantoor Ikink overgenomen. Zo ontstond dus onze vestiging in Terborg. Het was de bedoeling dat ik hier tijdelijk zou werken, maar omdat de beide secretaresses van administratiekantoor Ikink zwanger raakten en wilden stoppen met werken, kwam er dus een vacature vrij voor mij.
Zo ben ik aan mijn loopbaan begonnen bij Kab. Achtereenvolgend heb ik op de volgende vestigingen gewerkt: Terborg, Ulft, Doetinchem, Giesbeek en nu sinds 1 januari 2007 in Didam.
Hoewel alle vestigingen Kab zijn, hebben ze toch allemaal hun eigen identiteit.
Op 15 augustus 2013 was ik 25 jaar in dienst. Tijdens een gezellig etentje met collega's hebben wij dit gevierd!


Waarom Kab?

Kab is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader (Henrie Ketelaar) werkte zolang ik weet al bij Kab. Door hem kreeg ik het beroemde Kab-gevoel! Ik heb altijd met veel plezier bij alle vestigingen gewerkt. Ook hier in Didam heb ik het goed naar mijn zin.
De werkzaamheden zijn erg afwisselend en ook het klantencontact, zowel telefonisch als aan de balie, ervaar ik als erg prettig. Natuurlijk draagt de gezellige omgang met mijn collega's hier zijn steentje aan bij!

 

 

 

Karin Reumer

C.H.J.M. Reumer-Ketelaar