Peter Groenewold

Werkervaring
In 1992 ben ik begonnen als assistent-loonadministrateur bij, toen nog, TRN (later Deloitte & Touche en weer later Deloitte) in Nijmegen.
Daarvoor ben ik ruim 5 jaar werkzaam geweest binnen de Gelderse Sportfederatie, waar ik mij met name bezig hield met de vraag- en aanbod in de sport en het werkgeverschap binnen de sport (en alles wat daarbij komt kijken). Dit verklaart ook de logische stap van de sport naar de accountancy. Middels allerlei in- en externe opleidingen ben ik uiteindelijk beloningsadviseur geworden. Ik ben naast Nijmegen, destijds ook in Arnhem gaan werken voor Deloitte. In 2006 kwam ik in contact met Kab….

Waarom Kab?
….. na diverse gesprekken was er over en weer een goed gevoel en kon ik per 1 februari 2007 gaan beginnen in de functie van beloningsadviseur. Ik heb enerzijds voor Kab gekozen omdat het Midden- en Kleinbedijf mijn voorkeur geniet boven “groot ondernemingen” en anderzijds is het een open en vlakke organisatie in een prettige omgeving. Daarbij kreeg ik een leuke uitdaging om de loonafdeling en de bijbehorende werkzaamheden meer uit te dragen. De functie van beloningsadviseur omvat het adviseren op het gebied van Sociale Zekerheid, Loonbelasting, Arbeidsrecht en P&O. Dus alles waar werkgevers mee van doen krijgen op het moment zij personeel in dienst nemen. Dit, in combinatie met een goed draaiende loonafdeling, geeft de klant veel rust. Na bijna 10 jaar durf ik zeker te zeggen dat ik destijds een goede keuze heb gemaakt.

Peter Groenewold

P.E. Groenewold

Horeca team

Peter is tevens werkzaam op de vestigingen Doetinchem en Warnsveld.