Arnoud Thuss

Werkervaring

Vanaf 1988 ben ik werkzaam in het “belastingvak”. Begonnen als medewerker op de aangiftepraktijk heb ik vervolgens alle facetten van de belastingwetgeving leren kennen op diverse accountantskantoren. Doordat ik voor zowel kleine als grote kantoren heb gewerkt, heb ik een brede ervaring opgedaan in de fiscale advisering binnen het midden- en kleinbedrijf. Vanaf 1 januari 2007 ben ik werkzaam bij Kab op de vestiging Doetinchem, waarvan de laatste jaren als partner.


Waarom Kab?

Vanaf het eerste moment dat ik bij Kab binnen wandelde voelde ik me er thuis. Kab is een organisatie waar de menselijke maat telt. Dit geldt zowel voor medewerkers als klanten. Oprechte interesse in datgene wat de mens beweegt vormt wat mij betreft de juiste drijfveer om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Dat trof ik aan bij Kab en ik ben er trots op daar verder vorm aan te mogen geven. Iedere dag is het weer een uitdaging om onze klanten pro-actief te ondersteunen door onze dienstverlening, waardoor zij kunnen excelleren met hun onderneming. Kab, daar boekt u meer resultaat mee! Dat inspireert!

Of je nu medewerker bent of partner, Kab biedt iedereen de ruimte zichzelf te zijn, maar ook zichzelf te ontwikkelen. Ontwikkeling is van essentieel belang voor onze organisatie, voor onze medewerkers en voor onze klant. Zelf heb ik de afgelopen jaren volop de kans gekregen me zelf te ontwikkelen als mens en als adviseur. Dat waardeer ik aan de Kab-organisatie. Kab, de perfecte keuze voor mij en hopelijk ook voor u!
 

 

Arnoud Thuss

A.A.J. Thuss RB/FFP
 

Specialist Financiële planning