Erwin Megens

Werkervaring

Voordat ik ben gaan werken ben ik eerst geboren in het mooie pittoreske Gaanderen.
Na een jaar of 4 begonnen met schoolopleidingen: kleuterschool, basisschool, VWO en afsluitend HEAO bedrijfseconomie . Alle voorgenoemde opleidingen met goed gevolg afgerond.Dus na de HEAO klaar om te gaan werken.
Mijn eerst baan was bij een van de grote accountantskantoren, veel geleerd, maar voor mij te onpersoonlijk en daar werden relaties als dossiernummers gezien. Daarom overgestapt naar een kleiner accountkantoor in mijn woonplaats, waar je echt alles moest doen voor een relatie, ook heel leerzaam, maar na een jaar of twaalf toch overgestapt naar Kab. Hier ben ik nu al ruim 15 jaar werkzaam.


Waarom Kab?

Zoals in het vorige stukje al vermeld, heb ik zowel bij een groot als een klein kantoor gewerkt.
Kab valt daar wat mij betreft precies tussenin. Relaties worden niet als dossiernummers gezien, maar een persoonlijke en directe benadering wordt als belangrijk gezien, wat voor mij persoonlijk ook zeer belangrijke zaken zijn. Kwaliteit van de werkzaamheden en het hebben van adviseurs op fiscaal-,loon en juridisch gebied zijn ook aspecten die bij Kab horen. Verder ook veel ruimte voor collegialiteit.

 

Erwin Megens

E.T.A. Megens