Brenda Odink

Werkervaring

Ik ben mijn carrière begonnen bij Deloitte (Nijmegen), daarna 12 jaar bij Mazars (Apeldoorn) en de laatste 2 jaar bij Boon Accountants (Apeldoorn). Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent afgerond en werk ik als tekenend accountant.
Van jongs af aan ben ik een cijferaar en ik vind het leuk om met mensen in contact te zijn. Het vak van accountant past dan ook goed bij mij, ik kan er van genieten om een vertrouwensband met klanten op te bouwen en vanuit die relatie mijn kennis te mogen inzetten.


Waarom Kab?

Ik werd getipt door een oud-collega uit de tijd van Mazars, Linda van Essen, op een vacature voor accountant bij Kab. En aangezien een kleinere en lokaal georiënteerde organisatie goed bij mij past en het kantoor in Warnsveld ook nog eens bij mij om de hoek is, heb ik contact opgenomen. In gesprekken met Ron Ketelaar en Vincent Otterloo ben ik enthousiast geraakt over hun verwachtingen van de functie, de uitdaging die er ligt, de gemoedelijke sfeer op kantoor en hun persoonlijke betrokkenheid bij hun klanten. Daarom zag ik mijzelf wel werken bij Kab. En dat is gelukkig wederzijds gebleken ;-)

Brenda Odink

B. Odink-Kiezebrink AA