Werken bij Kab

De kans voor wie hogerop wil

Starter?
Heb jij je studie net afgerond, en sta je klaar voor je eerste baan? Bij Kab ontvangen we je met open armen! Wij hebben binnen onze verschillende vestigingen en vakgebieden regelmatig vacatures voor starters. Het is zeker mogelijk dat je naast je werk een deeltijd vervolgopleiding gaat volgen zoals bijvoorbeeld Accountancy AA, Accountancy RA, of een opleiding via één van de beroepsorganisaties. Bij ons krijg je alle vrijheid om de richting te kiezen die bij je past.

Ervaren?
Ben jij een professional die al ervaring heeft op accountants- fiscaal of adviesgebied en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Kab is de kans voor wie hogerop wil!
We kunnen ons voorstellen dat het fijn zou zijn om onze organisatie eerst informeel wat beter te leren kennen. Susan Jansen kan je meer vertellen of beter nog, je met een collega in contact brengen om gewoon eens even te sparren. Zo leer jij onze organisatie ook van binnen kennen en kun je bewust kiezen voor een loopbaan bij Kab!

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Wil je Kab eerst van dichtbij leren kennen? Je bent altijd welkom voor een gesprek! 

Ruimte voor jou 
Bij ons is er ruimte voor ambitie en ontwikkeling. Belangrijk is daarbij dat wij zo snel gaan als jij wilt: jij bepaalt het tempo! Wij vinden het belangrijk dat jij je goed blijft voelen bij je eigen ontwikkeling. Je moet niet van ons: je mag. Hierin sta jij, met jouw behoeften, centraal. Wij willen niet dat je enorme druk bij ons gaat voelen en geen tijd meer hebt voor je privéleven: jij bepaalt de koers en zorgt ervoor dat je je hier prettig bij blijft voelen. Het beste uit jezelf en de organisatie halen is wat wij willen, en… werken moet daarbij ook nog eens leuk zijn!

Nieuws

  1. Standaard 7% bijtelling bij ter beschikking gestelde fiets
  2. Dit zijn de wijzigingen voor HR in 2019

Wat wij twitteren

De eerste eigen begroting van het kabinet Rutte III zorgt voor ietsje meer koopkracht. Maar wat gaan HR-professiona… twitter.com/i/web/status/1…
Op 8 oktober a.s. nodigen wij horecaondernemers uit bij 't Olde Schop in Giesbeek om de bijeenkomst 'Gastvrijheid… twitter.com/i/web/status/1…