Het Kab-gevoel

Bas Wildenbeest, Assistent Accountant 

Op 1 januari 2007 werd Adviesgroep Gudden-Wanders-Te Kaat overgenomen door Kab. Ineens meer collega’s, meer knowhow en een andere werkwijze.

Kab is een professionele organisatie die betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel heeft staan oftewel we willen dichtbij onze klanten staan. Door de korte lijntjes binnen de organisatie kun je snel de kennis van collega’s inschakelen. De deur staat altijd bij iedereen open. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenpakket waardoor je de klant goed kent.

Marloes Giesen - Communicatie Coördinator

Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerplek werd ik via Twitter benaderd door Kab. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek voelde ik me direct op mijn gemak en zag het als een mooie uitdaging om voor een regionaal accountantskantoor een strategisch communicatieadvies te mogen schrijven. Ik voelde me al snel thuis bij Kab door de groep leuke collega’s en de informele sfeer binnen het bedrijf. Toen mij tijdens het afstuderen een contract werd aangeboden twijfelde ik ook geen moment.

Mijn werkzaamheden als Communicatie Coördinator zijn enorm afwisselend. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast hecht Kab veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Hierdoor leer je elke dag weer nieuwe dingen.

 

Ron Ketelaar - Accountant - Partner 

Ik ben begonnen bij Kab omdat dit een kantoor is met ambitie en passie. Hier is ruimte voor ontwikkeling. Ontwikkeling van jezelf als persoon, als vakspecialist, als relatiebeheerder, maar zeker ook de mogelijkheid om mee te bouwen aan de organisatie. Dit spreekt mij ontzettend aan. Daarom ben ik ook verheugd dat ik inmiddels al weer sinds 2007 partner mag zijn van deze fantastische organisatie en dagelijks als accountant en als MKB-adviseur voor onze klanten mag werken.

Nieuws

  1. Standaard 7% bijtelling bij ter beschikking gestelde fiets
  2. Dit zijn de wijzigingen voor HR in 2019

Wat wij twitteren

De eerste eigen begroting van het kabinet Rutte III zorgt voor ietsje meer koopkracht. Maar wat gaan HR-professiona… twitter.com/i/web/status/1…
Op 8 oktober a.s. nodigen wij horecaondernemers uit bij 't Olde Schop in Giesbeek om de bijeenkomst 'Gastvrijheid… twitter.com/i/web/status/1…