Onze diensten

Als full-servicekantoor zetten we onze kennis en ervaring in waar onze klanten die nodig hebben. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een veelheid aan specialismen en een totaalaanbod aan diensten. Wij zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij.

Accountancy

Cijfers zeggen veel, maar niet alles. Onze accountants zijn dan ook vooral een praktische sparringpartner voor ondernemers. Iemand die de beschikbare cijfers kan vertalen naar toekomstscenario’s. Zij adviseren en begeleiden ondernemers zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Door te denken in kansen en mogelijkheden, boeken zij het beste resultaat.

Belastingadvies

Belastingvoordeel ook op langere termijn. Onze belastingadviseurs weten wat er speelt. Hun kennis van de belastingwet- en regelgeving is altijd up-to-date. Recente ontwikkelingen op fiscaal gebied zetten zij in om ondernemers optimaal te adviseren. Zij verzorgen niet alleen de belastingaangiften, maar signaleren ook waar belastingvoordeel te halen is. Want alleen het beste resultaat telt.

Salarisadministratie

Voor werkgevers met personeel. Onze salarisadministrateurs adviseren ondernemers in diverse branches op het gebied van salaris en personeel. Met hun kennis en ervaring bieden zij toegevoegde waarde. Zij verzorgen de loonadministratie en werken intensief samen met belastingadviseurs en juristen. Een onmisbare combinatie voor alle vraagstukken rondom beloning.

Juridisch advies

Wij spreken begrijpelijke en heldere taal. Onze juridische dienstverlening is breed georiënteerd: van een bedrijfsovername of de verkoop van een onderneming tot het opmaken van algemene (leverings-)voorwaarden, het ontslaan van personeel en het aangaan van een huurovereenkomst. Wat er ook speelt, met de persoonlijke benadering van onze juristen geven zij ondernemers altijd een passend advies op maat.

Bedrijfsadvies

Ondernemen is vooruitzien. Op de juiste manier inspelen op kansen en bedreigingen. Je moet al zoveel ballen in de lucht houden. Wij zijn hierin graag jouw financiële sparringpartner. Een beginnend bedrijf heeft andere vragen en behoeften dan een meer gevestigde organisatie. Dat weten we bij Kab heel goed: we kijken daarom nauwgezet naar jouw bedrijf voordat we met een advies komen.

Jorien Pelgrum - Accountant

Heb je een algemene vraag?

Jorien Pelgrum, Adviseur MKB, beantwoordt deze graag.