Kab, altijd in beweging

Meer resultaat halen uit jouw onderneming. Dat kenmerkt onze dienstverlening. Zeker als het gaat om het verzorgen van administraties en het opstellen van belastingaangiftes. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en staan graag dicht bij jou en jouw onderneming.

Voor ons is het belangrijk eerst stil te staan bij jouw persoonlijkheid en wat jij wilt bereiken, om vervolgens onze dienstverlening af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Maar we gaan nog verder. Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot accountancy en belastingadvies, maar kenmerkt zich vooral door een veelheid aan specialismen en een totaalaanbod aan bedrijfsadviesdiensten voor de ondernemer van nu.  Van (salaris)administratie, jaarrekening en belastingaangifte tot bedrijfsopvolging, financiële planning en fusie. We hebben alle diensten in huis (wij zijn een echt full-servicekantoor).

Wat jouw vraagstuk ook is, onze adviseurs staan graag voor jou klaar.

Ons team

De kracht van ons team ligt in de intensieve samenwerking. Niet alleen binnen de vestiging, maar ook regionaal. We hebben alle diensten in huis, dus het is belangrijk goed contact te hebben met iedereen. Communicatie en vertrouwen zijn daarbij de sleutelwoorden. Ons team bestaat uit gecertificeerde adviseurs en specialisten. Zij zijn uw financieel-economische coaches en partners in business.

Ambitie

Bij alles wat we doen, geloven we dat geld alleen niet gelukkig maakt, maar volledig onafhankelijk zijn wel – privé en zakelijk. Het is onze taak om ondernemers toekomstperspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning.

Kab in beweging

Letterlijk een sportieve draad door onze organisatie; bewegen. Welke sport is duurzaam en op elk willekeurig moment van de dag in de buitenlucht te beoefenen? Juist: hardlopen! Daarom past deze sport ook zo goed bij de drukbezette ondernemer die dagelijks een topprestatie moet leveren.

Sponsoring

Wij kennen de regio en weten wat belangrijk is. Dat houdt niet op bij de deur van onze kantoren en gaat verder dan bedrijfseconomische adviezen. Wij voelen ons betrokken bij en verbonden met de regio waarin wij werkzaam zijn en staan midden in de maatschappij. Daarom sponsoren wij ook diverse initiatieven op het gebied van sport en cultuur, zoals lokale sportverenigingen en kleinschalige evenementen in de buurt.

Kab 50 jaar in beweging

Het jaar 2022 stond volledig in het teken van ons jubileum. Een bijzonder feestelijk jaar waar we uitgebreid bij stil hebben gestaan. We zijn trots op wat we als team, met inmiddels ruim 60 professionals, hebben bereikt. We zijn al 50 jaar volop in beweging en een vertrouwd gezicht in de regio en daar zijn we trots op! In dit jubileumjaar zijn we ook letterlijk in beweging gekomen! Dit hebben we gedaan door een challenge aan te gaan met onze medewerkers en hun gezinsleden.

Partner in audit

Kab Accountants & Belastingadviseurs heeft samen met ONS Accountants en Belastingadviseurs en Westerveld en Vossers Accountants en Adviseurs haar audit- en assurancewerkzaamheden gebundeld in de nieuwe coöperatieve accountantsorganisatie Confirm.

Klachtenregeling

Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost N.V. hecht waarde aan tevreden relaties. Daarom werken wij steeds aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Waar gewerkt wordt, kunnen echter misverstanden ontstaan of fouten worden gemaakt. Indien je niet tevreden bent over één van onze medewerkers, over onze dienstverlening of anderszins, dan nodigen wij je uit dat zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken. Jouw opmerking nemen wij serieus en waar mogelijk zoeken wij met jou naar een passende oplossing.

Leveringsvoorwaarden

Lees de Algemene Voorwaarden voor Dienstverlening van toepassing bij Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost N.V.

Klokkenluidersegeling

Gelet op het belang dat Kab Accountants & Belastingadviseurs Oost N.V. hecht aan het voeren van een deugdelijk integriteitsbeleid en, als onderdeel daarvan, aan een goed klokkenluidersbeleid, gelet op het instemmende besluit van de Ondernemingsraad d.d. 27 december 2021

Eric Raben - Accountant - Partner

KAB IS EEN PRAKTISCHE ORGANISATIE DIE ALTIJD IN BEWEGING IS.

Eric Raben, partner vestiging Didam