Kab in beweging voor de Voedselbank

Een route van 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Wij voelen ons betrokken bij en verbonden met de regio waarin wij werkzaam zijn en staan midden in de maatschappij. Met de expeditie halen wij geld op voor
De Voedselbank in Doetinchem”. Aan de oproep aan bedrijven om deze actie te steunen werd massaal gehoor gegeven.
“Door dit enorme enthousiasme vanuit ons netwerk hebben wij een prachtig bedrag kunnen ophalen!”.
Robert en Ron vertrekken zaterdag 28 januari. Vanaf zondag 29 januari 2023 kun je Robert en Ron volgen tijdens hun avontuurlijke uitdaging.
 Op www.expeditie-noordkaap.nl en www.volg.expeditie-noordkaap.nl  wordt iedere dag uitgebreid verslag gedaan van dit gezamenlijke avontuur.
Op zondag 5 februari 2023 is de finish in Nederland.

Wij gaan het avontuur aan!

Expeditie Noordkaap is een echte challenge. Kab koppelt hier graag een goed doel aan. Wij voelen ons betrokken bij en verbonden met de regio waarin wij werkzaam zijn en staan midden in de maatschappij. Met de expeditie halen wij geld op voor De Voedselbank in Doetinchem. Helaas is in een rijk land als Nederland de Voedselbank hard nodig. Het leven voor mensen met financiële problemen is een echte uitdaging. Zij komen onder het sociale minimum met alle negatieve effecten van dien. Door deze uitdaging aan te gaan willen wij iets terugdoen voor de maatschappij. Als je ons daarbij wilt helpen, neem dan contact met ons op.

De expeditie

Acht dagen puur avontuur. Expeditie Noordkaap is een autotoertocht, die de deelnemers naar de mooiste plekken in Scandinavië brengt, met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap zelf. Tijdens de expeditie telt het wedstrijdelement continu mee, maar het is beslist geen race. Iedereen moet zich houden aan de lokale verkeersregels en dit zal dus ook zwaar meetellen in de puntentelling. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan.

Voedselbank Doetinchem

De Voedselbank verstrekt voedselhulp aan mensen die voor een bepaalde periode financieel de eindjes niet meer goed aan elkaar kunnen knopen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van overschotten van nog goed consumeerbaar voedsel die de voedselbank van bedrijven en particulieren aangeboden krijgt. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Om de zelfredzaamheid van de klanten te vergroten, werken ze samen met lokale organisaties die klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Help ons en doe een bijdrage

Wij doen een beroep op bedrijven om ons te steunen en daarmee hun steentje bij te dragen als sponsor aan dit goede doel. Dit kan door een bedrag te doneren van € 250,-. Daarvoor plaatsen wij een bedrijfslogo op onze auto en op onze website. Als je ons daarbij wilt helpen, neem dan contact met ons op!

Wij gaan het avontuur aan!

Robert Baars & Ron Ketelaar

Onze sponsoren

Wij zijn trots en blij dat de onderstaande bedrijven zich hebben aangesloten als sponsor en hiermee hun steentje bijdragen aan het goede doel.

T&R
Hoornstra Bouw
Maquis
Bolder Timmerfabriek
Kuppens
Mido
't Olde Schop
Albert Heijn Hengelo
Haantjes
Mimi Moto
Garage Berns
Confirm Accountants
Tenkstation
Maro Techniek
SmitsRinsma
ONZ Beheer
1Alert
Kappert
Merrem
JBV management
Boerstalbouw
Arnoldus
De Deel
La Boucherie
Roelofswaard
Facility Group