Accountancy2023-05-19T15:57:12+02:00

Accountancy

Wij kunnen ons voorstellen dat jij, als drukke ondernemer, bezig wilt zijn met jouw bedrijf en niet met allerlei randzaken.
Logisch, tijd is spaarzaam en maar één keer te benutten. Kab helpt jou graag en verzorgt voor jou de werkzaamheden waar je even niet mee bezig wilt of kunt zijn.

Cijfers zeggen veel, maar niet alles

Een efficiënte en up-to-date administratie zorgt voor rust, informatie en overzicht. Onze accountants zijn dan ook vooral een praktische sparringpartner met aandacht voor jou en jouw bedrijf. Zij vertalen de beschikbare cijfers naar toekomstscenario’s en adviseren en begeleiden u zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen.

Jouw praktische financiële partner

De accountants van Kab zijn een praktische partner bij het periodiek verzorgen van jouw financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Daarnaast kunnen zij jou ondersteunen bij het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, het opstellen van (scenario)begrotingen, het begeleiden bij financieringsaanvragen en het verrichten van interim-diensten. Onze accountants beschikken over brede kennis van diverse administratieve systemen. Zij adviseren je wanneer administratieve processen efficiënter kunnen verlopen of met elkaar te integreren zijn.

Altijd in beweging

Onze accountants streven naar regelmatig persoonlijk contact en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw onderneming en de actuele regelgeving. Hierdoor wordt je tijdig geattendeerd op de kansen die er liggen op het vlak van onder andere subsidies en fiscale regelingen. Onze adviseurs zijn er wanneer jij ze nodig hebt en denken mee over kansen en mogelijkheden, zodat je verantwoorde beslissingen kunt nemen.

Meer over accountancy

Digitaal ondertekenen

1 december 2023|Kantoornieuws|

Met ingang van 1 januari 2024 gaan wij over op het digitaal ondertekenen van documenten.Een digitale handtekening is een elektronische handtekening die de identiteit van de ondertekenaar kan verifiëren en de integriteit van ondertekende documenten

Kan ik je ergens mee helpen?

Partner Robert Baars beantwoordt graag al jouw vragen.

Robert Baars - Accountant - Partner
Ga naar de bovenkant