Home/Onze diensten/Accountancy
Accountancy2021-02-25T14:19:14+01:00

Accountancy

Wij kunnen ons voorstellen dat u, als drukke ondernemer, bezig wilt zijn met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken.
Logisch, tijd is spaarzaam en maar één keer te benutten. Kab helpt u graag en verzorgt voor u de werkzaamheden waar u even niet mee bezig wilt of kunt zijn.

Cijfers zeggen veel, maar niet alles

Een efficiënte en up-to-date administratie zorgt voor rust, informatie en overzicht. Onze accountants zijn dan ook vooral een praktische sparringpartner met aandacht voor u en uw bedrijf. Zij vertalen de beschikbare cijfers naar toekomstscenario’s en adviseren en begeleiden u zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen.

Uw praktische financiële partner

De accountants van Kab zijn een praktische partner bij het periodiek verzorgen van uw financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Daarnaast kunnen zij u ondersteunen bij het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, het opstellen van (scenario)begrotingen, het begeleiden bij financieringsaanvragen en het verrichten van interim-diensten. Onze accountants beschikken over brede kennis van diverse administratieve systemen. Zij adviseren u wanneer administratieve processen efficiënter kunnen verlopen of met elkaar te integreren zijn.

Daar boekt u meer resultaat mee

Onze accountants streven naar regelmatig persoonlijk contact en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw onderneming en de actuele regelgeving. Hierdoor wordt u tijdig geattendeerd op de kansen die er liggen op het vlak van onder andere subsidies en fiscale regelingen. Onze adviseurs zijn er wanneer u ze nodig heeft, zodat u verantwoorde beslissingen kunt nemen. Doordat wij meedenken over kansen en mogelijkheden, boekt u meer resultaat.

Meer over accountancy

Het terrasseizoen is weer begonnen!

17 juni 2021|Kantoornieuws|

Door de coronacrisis is de horecasector hard getroffen, maar inmiddels is het terrasseizoen weer geopend. Medewerkers behouden en binden aan je bedrijf is in deze tijd ontzettend belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat het nieuwe terraspersoneel

Kan ik u ergens mee helpen?

Partner Robert Baars beantwoordt graag al uw vragen.

Mail Robert
Ontmoet ons team
Robert Baars - Accountant - Partner
Ga naar de bovenkant