Home/Onze diensten/Accountancy
Accountancy2023-02-01T15:15:42+01:00

Accountancy

Wij kunnen ons voorstellen dat u, als drukke ondernemer, bezig wilt zijn met uw bedrijf en niet met allerlei randzaken.
Logisch, tijd is spaarzaam en maar één keer te benutten. Kab helpt u graag en verzorgt voor u de werkzaamheden waar u even niet mee bezig wilt of kunt zijn.

Cijfers zeggen veel, maar niet alles

Een efficiënte en up-to-date administratie zorgt voor rust, informatie en overzicht. Onze accountants zijn dan ook vooral een praktische sparringpartner met aandacht voor u en uw bedrijf. Zij vertalen de beschikbare cijfers naar toekomstscenario’s en adviseren en begeleiden u zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk bij het nemen van verantwoorde beslissingen.

Uw praktische financiële partner

De accountants van Kab zijn een praktische partner bij het periodiek verzorgen van uw financiële administratie en aangiften omzetbelasting. Daarnaast kunnen zij u ondersteunen bij het samenstellen van zowel periodieke cijfers als jaarcijfers, het opstellen van (scenario)begrotingen, het begeleiden bij financieringsaanvragen en het verrichten van interim-diensten. Onze accountants beschikken over brede kennis van diverse administratieve systemen. Zij adviseren u wanneer administratieve processen efficiënter kunnen verlopen of met elkaar te integreren zijn.

Altijd in beweging

Onze accountants streven naar regelmatig persoonlijk contact en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw onderneming en de actuele regelgeving. Hierdoor wordt u tijdig geattendeerd op de kansen die er liggen op het vlak van onder andere subsidies en fiscale regelingen. Onze adviseurs zijn er wanneer u ze nodig heeft en denken mee over kansen en mogelijkheden, zodat u verantwoorde beslissingen kunt nemen.

Meer over accountancy

Kab in beweging voor de Voedselbank

11 november 2022|Kantoornieuws|

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf

Kan ik u ergens mee helpen?

Partner Robert Baars beantwoordt graag al uw vragen.

Mail Robert
Ontmoet ons team
Robert Baars - Accountant - Partner
Ga naar de bovenkant