Kennisgebieden

Onze cliënten opereren in diverse branches. In de loop der jaren hebben wij hierdoor de nodige kennis en ervaring opgedaan met vragen en knelpunten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Iedere branche is uniek. Onze adviseurs geven je financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met jouw bedrijfstak. Zo helpen wij jou met het krijgen van inzicht in jouw financiële administratie en het verbeteren van jouw rendement.

Bouw

De bouw- en aanverwante bedrijven zijn traditioneel sterk vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Wij werken onder meer voor aannemersbedrijven, architecten, installatiebedrijven, afwerkingsbedrijven, (metaal)constructeurs, klusbedrijven en schilders.

Horeca

Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heb je behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. In 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horecaexpertise gebundeld en zijn een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden.

Zorgsector

De laatste jaren hebben wij bij Kab steeds meer klanten mogen verwelkomen vanuit de medische sector en de zorg. De gezondheidssector is, net als wij, volop in beweging. De vraagstukken die hierbij spelen zijn divers van aard. Wij bieden oplossingen die het beste bij de situatie passen.

Transportsector

De logistieke en transportsector speelt een belangrijke rol in de Nederlandse economie. De sector richt zich onder andere op het realiseren van schaalvergroting, verdere internationalisering en duurzaamheid. In de turbulente wereld van transport en logistiek bestaan weinig constante factoren.

Detailhandel

Ondernemen in de detailhandel is een vak apart. Inspelen op grillig consumentengedrag, seizoensmatig werken en een hevige concurrentiestrijd maken het ondernemersleven in de retail spannend. Consumenten stellen grote uitgaven uit en gaan op zoek naar goedkopere alternatieven.

Automotive

Importeurs, fiscale vragen van klanten, rendementen die onder druk staan en terughoudende financiers. Ondernemers in de automotivebranche hebben er iedere dag mee te maken. De branche is, letterlijk en figuurlijk, constant in beweging.

Wil je meer informatie over een specifieke branche?

Jan Willem van Rijswijk, Adviseur MKB, helpt je graag.

Jan-Willem van Rijswijk - MKB adviseur
Peter van der Hoeven - Belastingadviseur

Heb je een vraag over onze specialisaties?

Belastingadviseur Peter van der Hoeven beantwoordt deze graag.