Kennisgebieden

Onze cliënten opereren in diverse branches. In de loop der jaren hebben wij hierdoor de nodige kennis en ervaring opgedaan met vragen en knelpunten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Iedere branche is uniek. Onze adviseurs geven u financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met uw bedrijfstak. Zo helpen wij u met het krijgen van inzicht in uw financiële administratie en het verbeteren van uw rendement.

Bouw

De bouw- en aanverwante bedrijven zijn traditioneel sterk vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Wij werken onder meer voor aannemersbedrijven, architecten, installatiebedrijven, afwerkingsbedrijven, (metaal)constructeurs, klusbedrijven en schilders.

LEES VERDER

Horeca

Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heeft u behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. In 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horecaexpertise gebundeld en zijn een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden.

LEES VERDER

Zorgsector

De laatste jaren hebben wij bij Kab steeds meer klanten mogen verwelkomen vanuit de medische sector en de zorg. De gezondheidssector is, net als wij, volop in beweging. De vraagstukken die hierbij spelen zijn divers van aard. Wij bieden oplossingen die het beste bij de situatie passen.

LEES VERDER

Transportsector

De logistieke en transportsector speelt een belangrijke rol in de Nederlandse economie. De sector richt zich onder andere op het realiseren van schaalvergroting, verdere internationalisering en duurzaamheid. In de turbulente wereld van transport en logistiek bestaan weinig constante factoren.

LEES VERDER

Detailhandel

Ondernemen in de detailhandel is een vak apart. Inspelen op grillig consumentengedrag, seizoensmatig werken en een hevige concurrentiestrijd maken het ondernemersleven in de retail spannend. Consumenten stellen grote uitgaven uit en gaan op zoek naar goedkopere alternatieven.

LEES VERDER

Automotive

Importeurs, fiscale vragen van klanten, rendementen die onder druk staan en terughoudende financiers. Ondernemers in de automotivebranche hebben er iedere dag mee te maken. De branche is, letterlijk en figuurlijk, constant in beweging.

LEES VERDER

Wilt u meer informatie over een specifieke branche?

Jan Willem van Rijswijk, Adviseur MKB, helpt u graag.

Mail Jan-Willem
Ontmoet het hele team
Jan-Willem van Rijswijk - MKB adviseur
Peter van der Hoeven - Belastingadviseur

Heeft u een vraag over onze specialisaties?

Belastingadviseur Peter van der Hoeven beantwoordt deze graag.

Maak een afspraak
Ontmoet het hele team