Home/Onze diensten/Salarisadministratie
Salarisadministratie2022-04-29T14:37:18+02:00

Salarisadministratie

Onze salarisadministrateurs adviseren ondernemers in diverse branches op het gebied van salaris en personeel. Met hun kennis en ervaring bieden zij toegevoegde waarde. Zij verzorgen ook de loonadministratie en werken intensief samen met belastingadviseurs en juristen. Een onmisbare combinatie voor alle vraagstukken rondom beloning.

Van salarisadministratie tot advies op maat

De salarisadministratie is een gevoelig onderdeel van uw onderneming dat veel specifieke kennis vereist. U als werkgever bent wettelijk verplicht een salarisadministratie te voeren. Dit geldt voor rechtspersonen, maar ook als u eigenaar bent van een eenmanszaak en personeel in loondienst heeft.

Wij kunnen voor u de gehele loonadministratie verzorgen. Van het aanmelden van nieuwe personeelsleden tot aan het berekenen van de salarissen en het verstrekken van de loonstroken. Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer. Dat wij dat goed voor u kunnen verzorgen, spreekt voor zich. Wezenlijk onderdeel ervan is onze bijdrage aan alles waar u als werkgever mee te maken heeft op het gebied van personeel. Onze beloningsadviseurs kunnen u, met hun specialistische kennis over wetgeving, personeelszaken, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en loonbelasting, van de nodige adviezen voorzien.

Actief betrokken

Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen

Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer, maar om alle bijkomende zaken waar u mee te maken krijgt als u personeel in dienst heeft. Van het opstellen van arbeidsovereenkomsten en functieprofielen tot looncontroles, advies rond belasting(vrije) vergoedingen en het beoordelen van personeelsuitkeringen.

Onze salarisadministrateurs hebben jarenlange ervaring en weten alles op het gebied van wetgeving, personeelszaken, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en loonbelasting. Zij houden hun kennis altijd up-to-date. Hierdoor bent u verzekerd van een passend advies voor het beste resultaat.

Salaris Online Nmbrs

Met Salaris Online Nmbrs kunt u, waar en wanneer u wilt, gegevens en informatie over uw personeel invoeren, inzien en wijzigen. Hierdoor bent u verzekerd van een accurate en snelle verwerking van de salarisadministratie. U heeft overzicht en controle en bepaalt samen met uw vaste contactpersoon binnen Kab welke taken u zelf uitvoert en wat u aan onze specialisten overlaat.

LEES VERDER

Meer over salarisadministratie

Kab in beweging voor de Voedselbank

11 november 2022|Kantoornieuws|

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw salarisadministratie?

Manager Salaris & Advies Petra Klein Rot adviseert u graag.

Stuur Petra een mail
Ontmoet ons team
Manager salaris en advies
Ga naar de bovenkant