Specialisaties

Kab specialist in btw

De Nederlandse belastingheffing verschuift steeds meer van directe belastingen – zoals de vennootschaps- en inkomstenbelasting – naar de indirecte belastingen zoals de btw. Hierdoor neemt de btw een steeds prominentere plaats in binnen uw onderneming. Het is belangrijk om uw btw-positie onder controle te hebben. Zo kan een kleine verandering in de regelgeving grote gevolgen hebben voor uw onderneming.

LEES VERDER

Specialist in Duitsland

Grensoverschrijdend ondernemen en werken neemt steeds meer toe. Door het leveren van diensten of producten aan afnemers in een ander land krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van dat andere land. Deze kan behoorlijk afwijken van de wet- en regelgeving van uw thuisland.

LEES VERDER

Financiële planning

Wat is uw toekomstige besteedbaar inkomen na pensionering? Wat is uw AOW-leeftijd en uw pensioenleeftijd? Is uw pensioendatum ook de datum waarop u AOW krijgt? Zomaar een aantal vragen, waarop het antwoord nu voor iedereen verschillend is. Pensioenleeftijd en AOW-leeftijd lijken continu te veranderen.

LEES VERDER

Calamiteitendraaiboek

Wat gebeurt er als uw bedrijfspand in vlammen opgaat? U een ongeluk krijgt en arbeidsongeschikt wordt? U ernstig ziek wordt? Of als u overlijdt? Wie beheert dan uw vermogen? Hoe wordt uw onderneming voortgezet? Is er iemand die de leiding op zich neemt? Moeten de aandelen worden verkocht? Heeft u hier iets voor geregeld?

LEES VERDER
Arnoud Thuss - Belastingadviseur - Partner

Heeft u een vraag over onze specialisaties?

Partner Arnoud Thuss beantwoordt deze graag.

Maak een afspraak
Ontmoet het hele team