Succes maak je samen!

Iedere dag gaan wij samen met ondernemers en collega’s voor het beste resultaat. Door ons talent en ambitie in te zetten, uitdagingen aan te gaan, problemen samen op te lossen en echt beet te pakken. Onze ambitieuze specialisten zetten graag hun kennis en ervaring in waar je als ondernemer werkelijk behoefte aan hebt. Als team verleggen we continu de grenzen. Maar er is meer nodig dan alleen een grenzeloze ambitie of succesvol te zijn.

“Hier mag je meteen laten zien wat je in je mars hebt”

Studeren en één dag per week ervaring opdoen op kantoor: dat is het leven van een werkstudent. Mirte Lippinkhof studeert rechten en werkt vrijdags op onze juridische afdeling. Kevin van Hulst was werkstudent op onze fiscale afdeling en mag zich, nu hij de masteropleiding fiscaal recht heeft afgerond, sinds 1 september 2022 junior belastingadviseur noemen. Waarom kozen zij voor Kab? En hoe bevalt het hier?

Gebruik maken van elkaars kennis.

Van je collega’s moet je het hebben. Wanneer je dagelijks veel uren met elkaar doorbrengt, is het wel zo fijn als je samen door één deur kunt. Voor Ellen Mokkink en Rianne Tuenter gaat dat zeker op. Zij zaten al in 1998 bij elkaar in de klas en werken nu al jaren samen op de salarisadministratie bij Kab. En ze kunnen het príma met elkaar vinden.

Dankzij goed advies
kunnen we op elk vlak
vooruit”

Sinds 1995 staat Vincent Otterloo het familiebedrijf Heijink terzijde met financieel advies rondom nieuwe activiteiten, (her)financiering, het wijzigen van de rechtsvorm en investeringsbeslissingen. Ook financiële zaken op het gebied van personeelszaken komen aan de orde. Een breed pakket dus!

Klant van het eerste uur: Multi Ratio

Kab vierde in 2022 het 50-jarig bestaan, trouwe klant Multi Ratio in Doetinchem had in 2022 ook wat te vieren. Drie nieuwe directieleden nemen het bedrijf volledig over van Menno Koch, nadat ze dit in 2020 al deels hadden gedaan. Ron Ketelaar van Kab tekende voor de begeleiding en het advies.

Succes maak je samen!

Enthousiast geworden?

Laten we een afspraak maken.