Wetenschappelijk onderzoek naar kanker

Al meer dan dertig jaar zetten honderden vrijwilligers van Bergh in het Zadel zich in om zo veel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling van kanker. Hier dragen wij, als ambassadeur, graag een steentje aan bij! Tijd is kostbaar. Dat besef je pas echt als jij of een van je naasten kanker krijgt. De tijd die je hebt is opeens niet meer vanzelfsprekend. Meer onderzoek is enorm belangrijk. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar wetenschappelijke onderzoeken in Nederlandse academische ziekenhuizen.

Met je hobby geld ophalen voor het goede doel

“Onze doelstelling is met je hobby geld ophalen voor het goede doel”, vertelt Theo Mijnen. “Het begon met fietsen, maar inmiddels zijn onze activiteiten uitgebreid naar golf en worden er bijvoorbeeld concerten georganiseerd. Het zijn meestal meerdaagse evenementen, maar er zijn ook particuliere acties die geld opleveren, zoals de verkoop van potjes zelfgemaakte jam. Hoe klein of groot de acties en bedragen ook zijn: we vinden alles hartverwarmend en zijn overal ontzéttend blij mee.

Samen voor meer tijd

Tijd is kostbaar. Dat besef je pas echt als jij of een van je naasten kanker krijgt. De tijd die je hebt is opeens niet meer vanzelfsprekend. Meer onderzoek is enorm belangrijk. Vrijwilligersorganisatie Bergh in het Zadel zet zich in om hiervoor geld in te zamelen. Met tal van events: fietstochten, golftoernooien en concerten. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar wetenschappelijke onderzoeken in Nederlandse academische ziekenhuizen. Door nieuwe doorbraken in kankeronderzoek kunnen we mensen met kanker meer tijd geven. Tijd om te leven. Daarbij kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken! Ontdek alle activiteiten voor en door Bergh in het Zadel.

Kab: al 50 jaar volop in beweging!

Samen met onze medewerkers en gezinsleden gaan wij de challenge aan om 150.000 km te gaan bewegen. Dit doen we door te gaan wandelen, fietsen of hardlopen. Bij het volbrengen van de challenge doneert Kab een geldbedrag aan het goede doel. Als ambassadeur van Bergh in het Zadel doen we met deze challenge een extra donatie. Deze stichting is groots in het werven van fondsen voor onderzoek naar kanker. Daarvoor komen wij graag in beweging.

Steun Bergh in het Zadel

Samen gaan we voor meer tijd. Word Ambassadeur, steun een actie of doneer éénmalig.

Fotografie: Robin Sommers

Kab in beweging

SAMEN MET BERGH IN HET ZADEL IN BEWEGING!