Ambitie

Bij alles wat we doen, geloven we dat geld alleen niet gelukkig maakt, maar volledig onafhankelijk zijn wel – privé en zakelijk.
Het is onze taak om ondernemers toekomstperspectief te bieden en te laten uitblinken door onze ondersteuning.

Visie

Wij zijn een regionale full-service adviesorganisatie voor het MKB en vrije beroepers. Bij ons staat de klant centraal. Wij passen onze dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant.

Onze adviseurs zijn financieel-economische coaches en ondernemende sparringpartners in business. Altijd praktisch ingesteld en meedenkend in het oplossen van problemen, zo nodig met (strategische) partners uit ons netwerk. Alles uiteindelijk met één doel: verbetering van het resultaat van de klant.

‘Kab-gevoel’

Onze accountants, beloningsadviseurs, belastingadviseurs en juristen zijn goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor kunnen we onze klanten snel en adequaat van de juiste informatie voorzien.

Onze adviseurs en specialisten zijn betrokken bij de organisatie en hun klanten en voortdurend in beweging. Professionals die trots zijn op hun werk en dit uitstralen naar hun omgeving. Dat is het ‘Kab-gevoel’.

Onze kernwaarden

Dichtbij

Praktisch

Ondernemend

In beweging

Vincent Otterloo - Accountant

Met drie vestigingen in de regio is een goed advies altijd dichtbij.

Vincent Otterloo, partner vestiging Warnsveld.