Calamiteitendraaiboek

Wat gebeurt er als jouw bedrijfspand in vlammen opgaat? Je een ongeluk krijgt en arbeidsongeschikt wordt? Je ernstig ziek wordt? Of als je overlijdt? Wie beheert dan jouw vermogen? Hoe wordt jouw onderneming voortgezet? Is er iemand die de leiding op zich neemt? Moeten de aandelen worden verkocht? Heb je hier iets voor geregeld?

Zaken waar je liever niet over nadenkt…

… maar die enorm belangrijk zijn, kun je beschrijven in een calamiteitendraaiboek. Hierin leg je vast wat er is geregeld in het geval zich een bepaalde calamiteit voordoet en welke acties daarop moeten worden genomen.

Calamiteiten die beschreven kunnen worden, zijn onder andere:

  • Brand
  • Echtscheiding
  • Naderend faillissement
  • Ongeval of arbeidsongeschiktheid van de eigenaar

Daarnaast kan het verkoopklaar maken van een onderneming worden beschreven. Zaken als het optimaliseren van de resultaten, het opschonen van de balans en het zoeken van kandidaat-kopers etc. komen aan de orde bij deze calamiteit.

Heb je alles goed geregeld?

Wil je weten welke voordelen een calamiteitendraaiboek voor jou en jouw onderneming heeft? Neem contact op met een van onze specialisten. Zij gaan graag met jou in gesprek en geven praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Sjef Holland - Belastingadviseur

WETEN WELKE VOORDELEN EEN CALAMITEITENDRAAIBOEK VOOR JOU HEEFT?

Belastingadviseur Sjef Holland vertelt je hier graag meer over.

Sjef Holland - Belastingadviseur

WETEN WELKE VOORDELEN EEN CALAMITEITEN-DRAAIBOEK VOOR JOU HEEFT?

Belastingadviseur Sjef Holland vertelt je hier graag meer over.