Branchegericht advies

Onze cliënten opereren in diverse branches. In de loop der jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan met gevarieerde en complexe regelgeving die aan specifieke branches is verbonden. Iedere branche is uniek. Onze adviseurs geven u financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met uw specifieke bedrijfstak. Zo helpen zij u met het krijgen van inzicht in uw financiële administratie en het verbeteren van uw rendement.

Ervaren en vast team

Succesvol ondernemen staat of valt met kennis van de branche waarin u actief bent. Aan welke fiscale regels moet u zich houden? Welke aftrekposten zijn voor u interessant? Dit hangt mede af van de branche waarin u actief bent. De zorg heeft tenslotte te maken met andere regels dan de transportsector. Bij Kab heeft u altijd contact met een ervaren en vast team dat precies weet wat er speelt.

WILT U MEER INFORMATIE OVER EEN SPECIFIEKE BRANCHE?

Marc Hiddink, Adviseur MKB, vertelt u hier graag meer over.

Stuur Marc een mail
Onze organisatie
Marc Hiddink - Accountant

Bouw

De bouw- en aanverwante bedrijven zijn traditioneel sterk vertegenwoordigd in ons klantenbestand. Wij werken onder meer voor aannemersbedrijven, architecten, installatiebedrijven, afwerkingsbedrijven, (metaal)constructeurs, klusbedrijven en schilders.

LEES VERDER

Horeca

Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heeft u behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. In 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horeca expertise gebundeld en zijn een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden.

LEES VERDER

Zorgsector

De laatste jaren hebben wij bij Kab steeds meer klanten mogen verwelkomen vanuit de medische sector en de zorg. De gezondheidssector is, net als wij, volop in beweging. De vraagstukken die hierbij spelen zijn divers van aard. Wij bieden oplossingen die het beste bij de situatie passen.

LEES VERDER

Transportsector

De logistieke en transportsector speelt een belangrijke rol in de Nederlandse economie. De sector richt zich onder andere op het realiseren van schaalvergroting, verdere internationalisering en duurzaamheid. In de turbulente wereld van transport en logistiek bestaan weinig constante factoren

LEES VERDER

Detailhandel

Ondernemen in de detailhandel is een vak apart. Inspelen op grillig consumentengedrag, seizoensmatig werken en een hevige concurrentiestrijd maken het ondernemersleven in de retail spannend. Consumenten stellen grote uitgaven uit en gaan op zoek naar goedkopere alternatieven.

LEES VERDER

Automotive

Importeurs, fiscale vragen van klanten, rendementen die onder druk staan en terughoudende financiers. Ondernemers in de automotive branche hebben er iedere dag mee te maken. De branche is, letterlijk en figuurlijk, constant in beweging.

LEES VERDER
Annet Ekhardt - Accountant

Heeft u een algemene vraag?

Annet Ekhardt, Adviseur MKB, beantwoordt deze graag.

Maak een afspraak
Stuur Annet een mail