Partner in audit

De gebundelde kracht van 300 professionals

Kab Accountants & Belastingadviseurs, ONS Accountants en Belastingadviseurs, Westerveld en Vossers Accountants en Adviseurs en HZW Accountants en Adviseurs hebben hun audit en assurance werkzaamheden gebundeld in de coöperatieve accountantsorganisatie Confirm. Hiermee is Confirm één van de grotere kantoren voor onafhankelijke audit- en assurancewerkzaamheden.

Door samenwerking van de vier kantoren is een krachtig netwerk ontstaan van 300 professionals op het gebied van accountancy en belastingadvies.

Passie voor audit

Door toegenomen regeldruk is het voor traditionele allround accountantskantoren aantrekkelijk om hun audit- en assurancewerkzaamheden te bundelen in een partij die hierin gespecialiseerd is. Confirm verricht werkzaamheden bij (middel)grote bedrijven en non-profitorganisaties, waaronder (woon)zorginstellingen. Ook accountantskantoren die zelf niet over de noodzakelijke AFM-vergunning beschikken, kunnen Confirm inschakelen voor hun cliënten, maar blijven bij hun cliënten wel fungeren als accountant en adviseur voor alle overige zaken. Cliënten blijven hierdoor verzekerd van een professionele uitvoering van alle vormen van accountantsdienstverlening.

Maak kennis met Confirm

Meer weten over Confirm? Of wil je direct de professionals van Confirm inschakelen voor een controle of audit? Neem dan contact op met ons.

Meer informatie vindt je ook op www.confirm.nu.

WIL JE MEER WETEN OVER DE SAMENWERKING MET CONFIRM?

Partner Ron Ketelaar vertelt je hier graag over.

Ron Ketelaar - Accountant - Partner