Home/Onze diensten/Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies2021-11-09T20:12:52+01:00

Bedrijfsadvies

Ondernemen is vooruitzien. In beweging blijven. Op de juiste manier inspelen op kansen en bedreigingen. U moet al zoveel ballen in de lucht houden. Wij zijn hierin graag uw financiële sparringpartner. Een beginnend bedrijf heeft andere vragen en behoeften dan een meer gevestigde organisatie. Dat weten we bij Kab heel goed: we kijken daarom nauwgezet naar uw bedrijf voordat we met een advies komen.

Als sparringpartner denken we mee over investeringen en prognoses, financiële planning, risicospreiding, continuïteit van uw onderneming en uw pensioen.

Uw bedrijf in goede handen

U wilt een bedrijf kopen of verkopen. Of er is sprake van bedrijfsopvolging. Uitgebreide kennis van financiële en fiscale regelgeving is hierbij noodzakelijk. Wij zorgen voor de financiële begeleiding en afwikkeling van de koop of overname. Hieronder vallen onder andere het berekenen van de waarde van het bedrijf en de benodigde financiering. Ook begeleiden wij bij kredietaanvragen en adviseren over de fiscale aspecten, zodat het u belastingvoordeel oplevert. Hierbij kijken we welke rechtsvorm voor uw onderneming het meest geschikt is. Mocht het nodig zijn, dan kan deze omgezet worden in een andere rechtsvorm. De opvolging is in veel familiebedrijven een gevoelige zaak. Als DGA wilt u de continuïteit van uw onderneming garanderen en conflicten in de familie zoveel mogelijk vermijden. Wij begrijpen dat het hierbij niet alleen om de cijfers gaat.

Niet alleen zakelijk, maar ook privé

Bij Kab kijken we verder dan uw bedrijf en denken we mee over privézaken die u als ondernemer moet regelen. U kunt gezond met pensioen gaan, maar het kan ook zijn dat u arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. Een huwelijk dat spaak loopt, kan verstrekkende gevolgen hebben. Situaties waar u liever niet over nadenkt. Heeft u voor deze situaties iets geregeld? En wat is hierin de positie van u en uw familie? Om conflicten te voorkomen is het belangrijk om afspraken vast te leggen. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Meer over bedrijfsadvies

Kab in beweging voor de Voedselbank

11 november 2022|Kantoornieuws|

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf

Kan ik u ergens mee helpen?

Belastingadviseur Sjef Holland beantwoordt graag al uw vragen.

Stuur Sjef een mail
Ontmoet het team
Sjef Holland - Belastingadviseur
Ga naar de bovenkant