Home/Onze diensten/Juridisch advies
Juridisch advies2021-11-09T19:34:22+01:00

Juridisch advies

Wij spreken begrijpelijke en heldere taal. Onze juridische dienstverlening is breed georiënteerd: van een bedrijfsovername of de verkoop van een onderneming tot het opmaken van algemene (leverings-)voorwaarden, het ontslaan van personeel en het aangaan van een huurovereenkomst.

Wat er ook speelt, met de persoonlijke benadering van onze juristen geven wij ondernemers altijd een passend advies op maat.

Zowel adviseur als coach

Onze juristen ondersteunen u bij het opzetten van een gezonde onderneming die voldoet aan de wettelijke eisen. Van het kiezen van een passende ondernemingsvorm en het opstellen van benodigde overeenkomsten tot het afstemmen van uw zakelijke situatie op uw privésituatie. Het is immers niet de bedoeling om zakelijke risico’s op uw privévermogen te laten verhalen. Samen met u bespreken wij de risico’s en mogelijkheden om zo een passende situatie te creëren.

Voorkomen is beter dan genezen

Een conflict met een klant of leverancier, onenigheid over een huurcontract of te late levering, klanten die niet willen betalen of een conflict met een werknemer. Juridische conflicten zijn een risico bij het ondernemen. Het inschakelen van een advocaat loopt snel behoorlijk in de papieren en geeft mentale onrust, terwijl u gewoon bezig wilt zijn met uw vak. Onze juristen gaan preventief te werk en staan u met raad en daad bij.

Schakel de juristen van Kab in als u op zoek bent naar specialisten op het gebied van:

  • Ondernemingsrecht: rechtsvorm, fusies en overnames, bedrijfsovername
  • Arbeidsrecht: arbeidsovereenkomst, ontslag, re-integratie, opzegtermijn, concurrentiebeding
  • Personen- en familierecht: huwelijksvoorwaarden, echtscheiding, alimentatie
  • Huurrecht: huurcontract, huurregime, indeplaatsstelling
  • Algemene voorwaarden

Meer over juridisch advies

Kab in beweging voor de Voedselbank

11 november 2022|Kantoornieuws|

Een tocht over 8.000 kilometer naar de Noordkaap. Die uitdaging gaan Robert Baars en Ron Ketelaar namens Kab aan. “Als ondernemende accountants zijn wij dagelijks in beweging om op topniveau te presteren en het beste uit onze klanten en onszelf

Wilt u meer weten over onze juridische dienstverlening?

Jurist Gertjan Beumer beantwoordt graag uw vragen.

Mail Gertjan
Ontmoet ons team
Gertjan Beumer - Jurist
Ga naar de bovenkant