Juridisch advies2023-03-08T11:52:07+01:00

Juridisch advies

Wij spreken begrijpelijke en heldere taal. Onze juridische dienstverlening is breed georiënteerd: van een bedrijfsovername of de verkoop van een onderneming tot het opmaken van algemene (leverings-)voorwaarden, het ontslaan van personeel en het aangaan van een huurovereenkomst.

Wat er ook speelt, met de persoonlijke benadering van onze juristen geven wij ondernemers altijd een passend advies op maat.

Zowel adviseur als coach

Onze juristen ondersteunen jou bij het opzetten van een gezonde onderneming die voldoet aan de wettelijke eisen. Van het kiezen van een passende ondernemingsvorm en het opstellen van benodigde overeenkomsten tot het afstemmen van jouw zakelijke situatie op jouw privésituatie. Het is immers niet de bedoeling om zakelijke risico’s op jouw privévermogen te laten verhalen. Samen met jou bespreken wij de risico’s en mogelijkheden om zo een passende situatie te creëren.

Voorkomen is beter dan genezen

Een conflict met een klant of leverancier, onenigheid over een huurcontract of te late levering, klanten die niet willen betalen of een conflict met een werknemer. Juridische conflicten zijn een risico bij het ondernemen. Het inschakelen van een advocaat loopt snel behoorlijk in de papieren en geeft mentale onrust, terwijl je gewoon bezig wilt zijn met jouw vak. Onze juristen gaan preventief te werk en staan jou met raad en daad bij.

Schakel de juristen van Kab in als je op zoek bent naar specialisten op het gebied van:

  • Ondernemingsrecht: rechtsvorm, fusies en overnames, bedrijfsovername
  • Arbeidsrecht: arbeidsovereenkomst, ontslag, re-integratie, opzegtermijn, concurrentiebeding
  • Personen- en familierecht: huwelijksvoorwaarden, echtscheiding, alimentatie
  • Huurrecht: huurcontract, huurregime, indeplaatsstelling
  • Algemene voorwaarden

Meer over juridisch advies

Wil je meer weten over onze juridische dienstverlening?

Jurist Gertjan Beumer beantwoordt graag jouw vragen.

Gertjan Beumer - Jurist
Ga naar de bovenkant