Horeca
Wij begrijpen als geen ander dat de horeca een bedrijfstak is met complexe kenmerken. Als horecaondernemer heb je behoefte aan een kritische sparringpartner die de branche goed kent. In 2018 hebben wij binnen onze organisatie onze horecaexpertise gebundeld en zijn een horecateam gestart. Hierdoor kunnen wij horecaondernemers nog beter begeleiden.
Wij hebben diverse klanten in onze portefeuille die actief zijn in de horeca- en recreatiebranche, zoals cafés, restaurants, hotels, vakantieparken, cafetaria’s, lunchrooms en golfparken.
Meer over Horeca
Werken in de horeca; elke dag een feestje, maar ook een uitdaging
De kop van deze blog spreekt voor zich: ondanks dat de coronacijfers er niet positiever op worden en we telkens met nieuwe maatregelen te maken krijgen, is het werken in de horeca daarmee niet alleen een feestje, maar ook zeer zeker een uitdaging.
Kab en restaurant Gringo’s: Een samenwerking om je vingers bij af te likken
Al sinds de oprichting van Gringo’s Restaurante Cantina in Doetinchem is Kab de vaste accountant. Een fijne samenwerking die zijn vruchten afwerpt, zeker in coronatijd. “Ik zie Robert niet als een accountant, maar als een collega met wie
