2022 is een feestelijk jaar!

We zijn al 50 jaar in beweging. Het jaar 2022 staat volledig in het teken van ons jubileum. Een bijzonder feestelijk jaar waar we uitgebreid bij stil staan. We zijn trots op wat we als team, met inmiddels ruim 60 professionals, hebben bereikt. We zijn al 50 jaar volop in beweging en een vertrouwd gezicht in de regio en daar zijn we trots op!

Op deze pagina, die volledig in het teken staat van ons 50-jarig bestaan, gaan we de historie van Kab, het heden en de toekomst uitlichten door middel van interessante portretten van oud-partners, huidige partners, medewerkers, werkstudenten, klanten van het eerste uur en overige betrokkenen.

Als organisatie zijn we continu in beweging om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Maar we komen nu ook letterlijk in beweging. Dit doen we door een challenge aan te gaan met onze medewerkers en hun gezinsleden. Dit doen we door maar liefst 150.000 kilometer te gaan bewegen voor het goede doel. We hebben als goede doel gekozen voor Bergh in het Zadel. Bij het volbrengen van de challenge gaat er een mooi bedragen naar het goede doel. Hiervoor komen wij graag in beweging!

Tussenstand Kab in beweging – Challenge

Tellerstand week 48

Kab in beweging

Wij blijven in beweging

Samen met onze medewerkers en gezinsleden gaan we de challenge aan om 150.000 km te gaan bewegen. Dit doen we door te gaan wandelen, fietsen of hardlopen. Bij het volbrengen van de challenge doneert Kab een geldbedrag aan het goede doel. Als ambassadeur van Bergh in het Zadel doen we met deze challenge een extra donatie. Deze stichting is groots in het werven van fondsen voor onderzoek naar kanker. Daarvoor komen wij graag in beweging. De challenge loopt van 1 februari tot 1 december 2022.

Een stukje geschiedenis

Op 1 juli 1972 is Kab in Oost-Nederland ontstaan door de overname van een kantoor in Doesburg. Al vrij snel daarna werd er verhuisd naar Doetinchem waarna vervolgens meer vestigingen geopend zijn. We hebben de tijdlijn van de afgelopen 50 jaar volledig in beeld gebracht.

Interviews

Familiebedrijf Heijink blij met veelzijdigheid Kab: “Dankzij goed advies kunnen we op elk vlak vooruit”

Zoek je in het woordenboek op ‘ondernemen’, dan zou er een foto van Henk, Stefan en Sander Heijink uit Zutphen kunnen staan. Al decennialang zijn ze actief én innovatief in de bouwwereld: ze voegen regelmatig nieuwe concepten aan het portfolio toe.

LEES VERDER

Klant van het eerste uur Multi Ratio: “Met gewoon normaal doen maak je het verschil”

Kab viert in 2022 het 50-jarig bestaan, trouwe klant Multi Ratio in Doetinchem heeft dit jaar ook wat te vieren. Drie nieuwe directieleden nemen het bedrijf volledig over van Menno Koch, nadat ze dit in 2020 al deels hadden gedaan. Ron Ketelaar van Kab tekende voor de begeleiding en het advies.

LEES VERDER

Partners Kab blikken terug en kijken vooruit

50 jaar Kab: een mooie mijlpaal waar partners Arnoud Thuss, Eric Raben, Robert Baars, Vincent Otterloo en Ron Ketelaar maar wát trots op zijn. Hoe kijken zij terug op wat Kab heeft bereikt en hoe zien zij de toekomst?

LEES VERDER

Henrie Ketelaar, grondlegger Kab: “Kab is mijn kindje, dat ik vol trots heb zien opgroeien”

Henrie Ketelaar startte in 1972 met Kab in Oost-Nederland. Hoe is dit destijds allemaal gegaan? Welke kansen zag Henrie? En hoe ziet hij Kab nu?

LEES VERDER

Oud-partners kijken terug op mooie samenwerking

Het 50-jarig bestaan van Kab in Oost-Nederland vormde een mooie aanleiding om de partners van het eerste uur weer even bij elkaar te brengen. Hoe kijken Henrie Ketelaar, Henk te Brake en Theo Gudden terug op de start en groei van Kab in de Achterhoek en Liemers? En waar zijn zij het meest trots op?

LEES VERDER

Danny Plettenberg: “Hier ligt de focus op wat je goed kunt en het leukst vindt”

Dit jaar vieren we niet alleen het 50-jarig bestaan van Kab. Ook het 25-jarig dienstverband van Danny Plettenberg en dat hij recent zelf 50 is geworden is een feestje waard. Al hoeft die aandacht wat hem betreft niet zo: “Laat mij maar gewoon rustig doen wat ik leuk vind.”

LEES VERDER

Jos Gores, viert ook 50-jarig jubileum  “Mooi toch, dat je zo’n goede band met je accountant hebt!”

Dit jaar viert klant van het eerste uur, Jos Gores, zijn vijftigjarige werkjubileum – en houdt hij ermee op.  “Het was fantastisch, maar een keer is het goed geweest.”

LEES VERDER

AL 50 JAAR IN BEWEGING EN EEN VERTROUWD GEZICHT IN DE REGIO