Wat een mooi bewogen jaar!

Het jaar 2022 stond volledig in het teken van ons jubileum. Een bijzonder feestelijk jaar waar we uitgebreid bij stil hebben gestaan. We zijn trots op wat we als team, met inmiddels ruim 60 professionals, hebben bereikt. We zijn al 50 jaar volop in beweging en een vertrouwd gezicht in de regio en daar zijn we trots op!

De challenge en onze activiteiten rondom het jubileum hebben we ter afsluiting samengevat in deze video en in een mooi digitaal magazine.

Altijd in beweging!

In dit jubileumjaar zijn we ook letterlijk in beweging gekomen! Dit hebben we gedaan door een challenge aan te gaan met onze medewerkers en hun gezinsleden. De uitdaging was om maar liefst 150.000 kilometer te gaan bewegen voor het goede doel: Stichting Bergh in het Zadel.

De challenge en onze activiteiten rondom het jubileum hebben we ter afsluiting samengevat in deze video. Veel kijkplezier!

Bergh in het Zadel

De uitdaging was om maar liefst 150.000 kilometer te gaan bewegen voor het goede doel: Stichting Bergh in het Zadel. Tien maanden lang hebben wij alle fiets-, wandel- en hardloopkilometers bijgehouden. Eind november hebben we samen de 150.000 kilometer bereikt en daarmee de challenge volbracht!

Als ambassadeur van Bergh in het Zadel hebben we met deze challenge een extra donatie van €5.000,- gedaan.

Eindstand Kab in beweging – Challenge

Tellerstand week 48

Een stukje geschiedenis

Op 1 juli 1972 is Kab in Oost-Nederland ontstaan door de overname van een kantoor in Doesburg. Al vrij snel daarna werd er verhuisd naar Doetinchem waarna vervolgens meer vestigingen geopend zijn. We hebben de tijdlijn van de afgelopen 50 jaar volledig in beeld gebracht.

Interviews

Partners Kab blikken terug en kijken vooruit

50 jaar Kab: een mooie mijlpaal waar partners Arnoud Thuss, Eric Raben, Robert Baars, Vincent Otterloo en Ron Ketelaar maar wát trots op zijn. Hoe kijken zij terug op wat Kab heeft bereikt en hoe zien zij de toekomst?

Familiebedrijf Heijink blij met veelzijdigheid Kab: “Dankzij goed advies kunnen we op elk vlak vooruit”

Zoek je in het woordenboek op ‘ondernemen’, dan zou er een foto van Henk, Stefan en Sander Heijink uit Zutphen kunnen staan. Al decennialang zijn ze actief én innovatief in de bouwwereld: ze voegen regelmatig nieuwe concepten aan het portfolio toe.

Klant van het eerste uur Multi Ratio: “Met gewoon normaal doen maak je het verschil”

Kab viert in 2022 het 50-jarig bestaan, trouwe klant Multi Ratio in Doetinchem heeft dit jaar ook wat te vieren. Drie nieuwe directieleden nemen het bedrijf volledig over van Menno Koch, nadat ze dit in 2020 al deels hadden gedaan. Ron Ketelaar van Kab tekende voor de begeleiding en het advies.

Henrie Ketelaar, grondlegger Kab: “Kab is mijn kindje, dat ik vol trots heb zien opgroeien”

Henrie Ketelaar startte in 1972 met Kab in Oost-Nederland. Hoe is dit destijds allemaal gegaan? Welke kansen zag Henrie? En hoe ziet hij Kab nu?

Oud-partners kijken terug op mooie samenwerking

Het 50-jarig bestaan van Kab in Oost-Nederland vormde een mooie aanleiding om de partners van het eerste uur weer even bij elkaar te brengen. Hoe kijken Henrie Ketelaar, Henk te Brake en Theo Gudden terug op de start en groei van Kab in de Achterhoek en Liemers? En waar zijn zij het meest trots op?

Danny Plettenberg: “Hier ligt de focus op wat je goed kunt en het leukst vindt”

Dit jaar vieren we niet alleen het 50-jarig bestaan van Kab. Ook het 25-jarig dienstverband van Danny Plettenberg en dat hij recent zelf 50 is geworden is een feestje waard. Al hoeft die aandacht wat hem betreft niet zo: “Laat mij maar gewoon rustig doen wat ik leuk vind.”

Jos Gores, viert ook 50-jarig jubileum  “Mooi toch, dat je zo’n goede band met je accountant hebt!”

Dit jaar viert klant van het eerste uur, Jos Gores, zijn vijftigjarige werkjubileum – en houdt hij ermee op.  “Het was fantastisch, maar een keer is het goed geweest.”

AL 50 JAAR IN BEWEGING EN EEN VERTROUWD GEZICHT IN DE REGIO