Het jaar 2022 staat volledig in het teken van ons 50-jarig jubileum. Een bijzonder jaar waar we uitgebreid bij stil zullen staan. We zijn trots op wat we als team, met inmiddels ruim 60 professionals, hebben bereikt. We gaan de historie van Kab, het heden en de toekomst uitlichten door middel van interessante portretten van oud-partners, huidige partners, medewerkers, werkstudenten, klanten en overige betrokkenen.

Op 1 juli 1972 is Kab in Oost-Nederland ontstaan door de overname van een kantoor in Doesburg. Al vrij snel daarna werd er verhuisd naar Doetinchem waarna vervolgens meer vestigingen geopend zijn

Als organisatie zijn we continu in beweging om onze klanten optimaal te kunnen adviseren. Onze slogan is: ALTIJD IN BEWEGINGEn dat doen we nu al 50 jaar. Maar we komen ook letterlijk in beweging. Dit doen we door een challenge aan te gaan met onze medewerkers, door samen te gaan bewegen voor het goede doel.

We zijn er trots op dat we ons als organisatie steeds zijn blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om in beweging te zijn en te blijven en dichtbij onze klanten te staan, waardoor een goed advies altijd dichtbij is.

Op de pagina speciaal ontworpen voor het jubileum houden we u op de hoogte van alle activiteiten en interviews.