Branchegericht advies

Onze cliënten opereren in diverse branches. In de loop der jaren hebben wij dan ook de nodige kennis en ervaring opgedaan met vragen en knelpunten in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Iedere branche is uniek. Daarom geven wij u financieel en fiscaal advies dat rekening houdt met uw bedrijfstak. Zo helpen wij u met het krijgen van inzicht in uw financiële administratie en het verbeteren van uw rendement.

Succesvol ondernemen staat of valt met kennis van de markt waarin u actief bent. Als ondernemer hoeft u niet alle kennis paraat te hebben. Welke aftrekposten zijn voor u interessant? Aan welke fiscale regels moet u zich eigenlijk houden? Dit hangt mede af van de branche waarin u zit. De zorg heeft tenslotte te maken met andere regels dan de transportsector.

Wij hebben een aantal branches voor u uitgelicht onder het kopje kennisgebieden, dit is de zorg, bouw, transport, horeca, detailhandel en automotive. Verder zijn wij ook actief in de volgende branches ICT, schoonmaak, groothandel, agrarisch  en hoveniers, vrije beroepers en beheersactiviteiten.

Wilt u meer informatie over een specifieke branche? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Nieuws

  1. Digipro | Subsidie voor digitale innovaties
  2. Digipro | Subsidie voor digitale innovaties

Wat wij twitteren

Wij kijken verder dan de financiën. Een voorbeeld hiervan is ons gespecialiseerde horeca team. Zij zijn geen horeca… twitter.com/i/web/status/9…
De fiscale bewaarplicht is een wettelijke verplichting die geldt voor alle ondernemers in Nederland. Hierbij 7 inzi… twitter.com/i/web/status/9…