HR-dienstverlening

Interim HR manager

Heb je tijdelijk HR ondersteuning nodig? Onze HR-professionals assisteren je bij specifieke projecten en werkzaamheden binnen jouw organisatie, of als je simpelweg even handjes tekortkomt. Met onze HR dienstverlening, waaronder het flexibel inzetten van interim HR experts, helpen we jou als ondernemer bij het verbeteren van jouw processen. Zo profiteer je van onze kennis en vaardigheden in een veranderende arbeidsmarkt.

Begeleiding arbeidsongeschikte werknemer, 2e spoor, mediation

Deskundige begeleiding bij arbeidsongeschiktheid, met een focus op het tweede spoor: onze specialisten zorgen ervoor. We streven ernaar om arbeidsongeschikte werknemers succesvol te re-integreren in het arbeidsproces. Dit doen we met behulp van effectieve strategieën en programma’s. Daarnaast bieden we mediation diensten voor het oplossen van conflicten op de werkvloer. Ons doel: het maken van constructieve afspraken, met oog voor de belangen van alle betrokken partijen.

Advisering Subsidiemogelijkheden (Loonkostenvoordeel, sectorale subsidies, SLIM, STAP, No risk)

Wil je weten welke subsidies er zijn voor jouw organisatie? Onze adviseurs vertellen je er alles over. Of het nu gaat om het Loonkostenvoordeel, sectorale subsidies, de Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het MKB (SLIM), de Subsidieregeling Tegemoetkoming Arbeidsmarktmobiliteit (STAP) of de no-riskpolis: wij helpen je bij het benutten van de mogelijkheden. Door strategisch gebruik te maken van subsidies kun je niet alleen kosten besparen, maar ook investeren in de groei en ontwikkeling van je medewerkers en organisatie.

Arbeidsrechtelijk, juridisch advies

Wat zijn de regels rondom ontslag op staande voet? Kan een arbeidscontract voor de derde keer worden verlengd? En wat is verstandig als je te maken hebt met een arbeidsconflict? Onze experts geven je graag juridisch advies over arbeidsrecht en ontslagrecht. Dus stel ons gerust al je vragen over de cao, arbeidsovereenkomsten, ziekte, re-integratie, salaris, arbeidsconflicten en ontslag.

Fiscaal advies (loonheffingen, WKR, Werkhervattingskas)

Heb je te maken met complexe fiscale vraagstukken, bijvoorbeeld over loonheffingen, de Werkkostenregeling (WKR) en de Werkhervattingskas? Ook dan staan onze deskundige fiscale adviseurs paraat om je organisatie te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat je voldoet aan de geldende fiscale wet- en regelgeving en bedrijfsrisico’s minimaliseert.

Begeleiden en uitvoeren RI&E

Veiligheid op de werkvloer is essentieel. Onze specialisten begeleiden je en voeren de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie uit, om potentiële gevaren te identificeren en te beoordelen. Op deze manier krijgen we grondig inzicht in de risico’s. Ook helpen we jouw organisatie om preventieve maatregelen te implementeren, de arbeidsomstandigheden te verbeteren én te voldoen aan wettelijke vereisten. Zo creëren we samen een veilige werkomgeving met veel aandacht voor het welzijn van jouw medewerkers.

Advies rondom wettelijke verlofregelingen

Bij Kab vertellen we je graag alles wat je moet weten over wettelijke verlofregelingen. Wij bieden professioneel inzicht én begeleiding. Van zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof tot mantelzorgverlof – en alles ertussenin: wij helpen je om te voldoen aan de geldende wetgeving. Tegelijkertijd ontwikkelen we samen met jou helder beleid dat zowel de belangen van jouw medewerkers als jouw organisatie behartigt.

Voor elk bedrijf een oplossing

Weten wat voor jouw bedrijf de meest praktische oplossing is?

Ilse Hakvoort - Aalarisadministrateur