Bedrijfsadvies

Een beginnend bedrijf heeft andere vragen en behoeften dan een meer gevestigde organisatie. Dat weten we bij Kab heel goed: we kijken daarom nauwgezet naar uw bedrijf voordat we met een advies komen.

Uw sparringpartner
Ondernemen is vooruitzien. Op de juiste manier inspelen op kansen en bedreigingen, ook financieel. Omdat u al zoveel ballen in de lucht moet houden, is een financiële sparringpartner een must. Iemand die u scherp houdt over investeringen en prognoses, financiële planning, risicospreiding, continuïteit van uw onderneming en uw pensioen. Wij doen dit al sinds jaar en dag voor talloze MKB-bedrijven en hun DGA’s.

Uw bedrijf, onze zorg
U wilt een bedrijf kopen of verkopen. Of er is sprake van een bedrijfsopvolging. Dit vergt een gedegen kennis van financiële en fiscale regelgeving. Wij zorgen voor de financiële begeleiding en afwikkeling van de overname. Hieronder vallen bijvoorbeeld het berekenen van de waarde van het bedrijf en de financiering die eventueel nodig is. Ook bieden wij begeleiding bij kredietaanvragen. Verder adviseren wij u over de fiscale aspecten, zodat het u zo veel mogelijk belastingvoordeel oplevert. Hierbij wordt ook gekeken welke rechtsvorm voor uw onderneming het meest geschikt is. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij deze omzetten in een andere rechtsvorm. De opvolging is in veel familiebedrijven een gevoelige zaak. Als directeur-eigenaar wilt u de continuïteit van uw onderneming garanderen en conflicten in de familie zoveel mogelijk vermijden. Wij begrijpen dat het hierbij niet alleen om de cijfers gaat.

Niet alleen zakelijk, maar ook privé
Ook als het gaat om het inspelen op mogelijke privé scenario’s. U kunt gezond met pensioen gaan, maar het kan ook zijn dat u arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. En ook een huwelijk dat spaak loopt, kan verstrekkende gevolgen hebben. Wat heeft u voor deze situaties geregeld en wat is dan de positie van u en uw familie? Wij brengen dat graag voor u in kaart.

 

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga