Salarisadministratie

Van salarisadministratie tot advies op maat
De salarisadministratie is een gevoelig onderdeel van uw onderneming dat veel specifieke kennis vereist. U als werkgever bent wettelijk verplicht een salarisadministratie te voeren  Dit geldt voor rechtspersonen, maar ook als u eigenaar bent van een eenmanszaak en personeel in loondienst heeft.

Wij kunnen voor u de gehele loonadministratie verzorgen. Van het aanmelden van nieuwe personeelsleden tot aan het berekenen van de salarissen en het verstrekken van de loonstroken. Het voeren van een salarisadministratie gaat niet alleen om het uiteindelijke loonstrookje voor de werknemer. Dat wij dat goed voor u kunnen verzorgen spreekt voor zich. Wezenlijk onderdeel ervan is onze bijdrage aan alles waar u als werkgever met uw personeel te maken heeft. Onze beloningsadviseurs, met specialistische kennis op het gebied van wetgeving, personeelszaken, arbeidsrecht, sociaal verzekeringsrecht en loonbelasting, u van de nodige adviezen voorzien.

Actief betrokken
Wij geven u ook graag antwoord op vragen over uw personeel. Zo kunnen wij u helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en functieprofielen, maar ook ondersteunen bij looncontroles, wij wijzen u onder andere op belasting (vrije) vergoedingen en beoordelen personeelsuitkeringen. Uiteraard begeleiden wij ook looncontroles voor u en bij geschillen met de Belastingdienst kunt u voor de eventuele bezwaar- en beroepsprocedure onze ondersteuning inroepen. Door onze ruime ervaring kunnen wij pro-actief met u meedenken en inspelen op uw wensen en behoeften.

Samenwerking
Door de intensieve samenwerking tussen onze beloningsadviseurs, belastingadviseurs en juristen kunnen wij u snel en adequaat van de juiste informatie voorzien.  Een onmisbare combinatie voor al uw vraagstukken rondom beloning. Niet voor niets luidt onze slogan: Kab, daar boekt u meer resultaat mee.

 


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Subdiensten

Nieuws

  1. Heretikettering auto van de zaak
  2. Kamervragen belastingheffing van dga