Mijn werkervaring

Voor de afronding van mijn opleiding Office Management was ik op zoek naar een stageplek. Wat zou nou mooier en makkelijker zijn als dat gewoon in Didam zou kunnen? Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Adviesgroep Gudden-Wanders-te Kaat gebeld. Een paar dagen later stond ik met knikkende knieën voor de deur en had ik mijn eerste ‘sollicitatiegesprek’. Dat is ook gelijk de laatste geweest. In juni 2002 kon ik daar beginnen met vakantiewerk en in april 2003 ben ik officieel in dienst getreden.

Ik had helemaal geen ervaring op het gebied van administratie en accountancy. Maar ik heb in de loop der jaren via opleidingen – PDB, PDL, MBA en Belastingrecht- en vooral met héél véél hulp van geduldige collega’s, de nodige kennis opgedaan. Toen de Adviesgroep in 2007 werd overgenomen door Kab, ben ik echt naar de accountancy afdeling verhuisd. Hier werk ik nog steeds met veel plezier. Ik heb mijn ‘schooltijd’ afgerond met het diploma van de Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA).

Waarom Kab?

Kab is een ‘jonge’ organisatie, net zo oud als ik. Met een heleboel jonge collega’s, blijft Kab een jonge organisatie. Natuurlijk zijn er ook ‘oudere’ collega’s, dat maakt het juist leuk. Een gezellig en gevarieerd gezelschap, goed voor de nodige kennis en ervaring.
We werken allemaal samen als een team. Kab Didam is onderdeel van de drie kantoren. Door die samenwerking onderling, kun je de door collega’s opgedane kennis goed gebruiken en hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Je hebt ook je eigen klantenportefeuille. Hierdoor heb je voornamelijk zelf het contact met de klant en weet je wat daar speelt. Dat is prettig. Zo kun je snel inspelen op vragen of bijzonderheden die op dat moment van belang zijn.

Giselle Sanders - Assistent Accountant

HEEFT U EEN VRAAG?

G.M.E. Sanders-van de Loop
Tel: 0316 22 15 08
g.sanders@kabaccountants.nl