Mijn werkervaring

In 2011 ben ik begonnen bij een groot accountantskantoor in Winterswijk als junior assistent accountant. Tot en met september 2013 ben ik daar werkzaam geweest waarvan de laatste jaren vanuit kantoor Doetinchem. Ik ben in de jaren doorgegroeid tot de functie van relatiebeheerder. Vanaf 1 september 2013 ben ik als Adviseur MKB werkzaam bij Kab Doetinchem. Aangezien mijn vooropleiding in 2011 de havo was heb ik daarna, zowel intern en extern, diverse opleidingen gevolgd. Na het afronden van de SPD-opleiding ben ik gestart met de AA-opleiding. Ik heb in 2017 de AA-titel behaald.

Waarom Kab?

Na ruim tien jaar bij een grotere organisatie te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders. Eind 2013 werd ik benaderd voor een functie bij Kab. Vanaf het eerste gesprek was het gevoel bij het kantoor en de mensen goed. Een kantoor waar mensen belangrijk zijn en waar een goede klantrelatie telt. Dit spreekt mij erg aan. Ik houd van samenwerken met mensen in een team en het adviseren, ondersteunen en begeleiden van klanten in welke vorm dan ook. Dit geeft me veel energie en plezier in het werk.

Een kleinere organisatie betekent zeker niet minder professioneel en deskundig. Ik zie Kab als een sterk kantoor met de mogelijkheid om snel te kunnen handelen richting klanten. Dit is de kracht van Kab!

Jan-Willem van Rijswijk - MKB adviseur

HEEFT U EEN VRAAG?