Mijn werkervaring

Nadat ik in juli 1988 mijn diploma Managementassistente heb behaald bij Schoevers, ben ik in augustus 1988 begonnen als secretaresse bij Kab in Terborg. Kab had vlak voordat ik begon een administratiekantoor overgenomen, zo ontstond dus onze vestiging in Terborg. Het was de bedoeling dat ik hier tijdelijk zou werken, maar omdat de beide secretaresses van het administratiekantoor zwanger raakten en wilden stoppen met werken, kwam er dus een vacature vrij voor mij.

Zo ben ik aan mijn loopbaan begonnen bij Kab. Door de jaren heb heb ik op verschillende vestigingen gewerkt. We werken bij Kab uniform, maar elke vestiging van Kab heeft een eigen identiteit.

Waarom Kab?

Kab is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader – Henrie Ketelaar – werkte al zolang ik weet bij Kab. Door hem kreeg ik het beroemde Kab-gevoel! Ik heb altijd met veel plezier bij alle vestigingen gewerkt. Ook hier in Didam heb ik het al jaren goed naar mijn zin.
De werkzaamheden zijn erg afwisselend en ook het klantencontact, zowel telefonisch als aan de balie, ervaar ik als erg prettig. Natuurlijk draagt de gezellige omgang met mijn collega’s hier ook een steentje aan bij!

Karin Reumer - Secretaresse

HEEFT U EEN VRAAG?

C.H.J.M. Reumer-Ketelaar
Tel: 0316 22 15 08
k.reumer@kabaccountants.nl