Mijn werkervaring

De cirkel is weer rond! In 1989 ben ik mijn loopbaan als fiscalist begonnen in Warnsveld en momenteel werk ik weer… in Warnsveld. Mijn eerste werkgever was een groot accountantskantoor waar ik vijf jaar gewerkt hebt. De fiscale advisering verrichtte ik met name bij agrarisch ondernemers. De werkzaamheden bestonden uit het oprichten van man-vrouwmaatschappen, het begeleiden van bedrijfsoverdrachten en advisering bij bedrijfsbeëindigingen. Het mkb trok mij echter meer en daarom heb ik de overstap gemaakt naar een ander kantoor in Twello, hier heb ik zeven jaar gewerkt. Mijn werkzaamheden bestonden uit advisering op het gebied van rechtsvormwijzigingen, herstructureringen en bedrijfsoverdrachten. In 2001 heb ik de overstap gemaakt naar een belastingadvieskantoor. Ik heb op dit kantoor een aantal grote bedrijfsoverdrachten begeleid en heb de fiscale review van de jaarrekeningen ingevoerd bij een gelieerd accountantskantoor. Het gras in Deventer bleek helaas niet groener dan in Twello. Reden om in mei 2004 te gaan werken bij Kab!

Waarom Kab?

Lekker dichtbij! Ik had een vooruitziende blik, want ik wist jaren geleden al, dat dit een van de kernwaarden van ons zou worden.

Tijdens het eerste gesprek was het gevoel meteen goed. Ik begreep van collega’s, dat dit het Kab-gevoel is. Kab is een organisatie met een prettige bedrijfscultuur en fijne collega’s. Wat mij zeer aanspreekt is, dat ik alle vrijheid heb om ondernemers te inspireren en uit te laten blinken in hun succes. Ik ben dankbaar, dat ik de mogelijkheid heb om bij te dragen aan de toekomst van Kab. Dat inspireert mij iedere dag weer!

Peter van der Hoeven - Belastingadviseur

HEEFT U EEN VRAAG?