Mijn werkervaring

In 2005 ben ik tijdens mijn stage van de HBO-opleiding bedrijfseconomie in aanraking gekomen met de accountancy branche. Opgegroeid in een ondernemersgezin voelde ik mij daar dan ook snel thuis.

Na het behalen van mij HBO-opleiding bedrijfseconomie in 2006 ben ik dan ook werkzaam gebleven in de accountancy-sector.

Destijds ben ik vanuit Naaldwijk de MKB-ondernemer gaan ontzorgen met administratieve, accountancy en fiscale vraagstukken. Het mooie aan de MKB-ondernemer vind ik dat je zowel te maken hebt met het bedrijf maar ook met privé-vraagstukken. De ene keer sta je in een grote loods en de volgende keer zit je ’s avonds aan de keukentafel.

Vanaf 2012 ben ik werkzaam geweest in de regio Utrecht als (senior) klantbeheerder. In 2021 heb ik na mijn Post-HBO ook mijn AA-titel behaald om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door een verhuizing naar het mooie Oosten ben ik vanaf 1 juni 2022 werkzaam bij Kab als senior adviseur.

Waarom Kab?

In mijn zoektocht naar een kwalitatief, pragmatisch en gezellig accountantskantoor kwam ik in contact met Kab Accountants & Belastingadviseurs. Een sterk regio kantoor met korte lijnen en daadkracht en met oog voor de ondernemer. De keus was dan voor mij snel gemaakt, hier wilde ik mijn steentje aan bijdragen! Dat Kab daarnaast ook staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei maakte voor mij het plaatje compleet.

HEEFT U EEN VRAAG?

R.I. van ’t Hof AA
Tel: 0316 22 15 08
r.vanthof@kabaccountants.nl